Hadise ile olan evliliği ile sık sık gündeme gelen iş insanı Mehmet Dinçerler son zamanların en merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Birlikteliklerini evlilikle taçlandıran ikili hakkında son zamanlarda çeşit çeşit haberler gelmeye devam ediyor.

İkilinin mutlu evlilikleri hız kesmeden devam ederken şimdilerde bebek bekledikleri yönünde iddialar gündeme gelmeye başladı. Mehmet Dinçerler, bebek bekledikleri yönündeki haberlere herhangi bir açıklama yapmazken bu durum iddiaları giderek güçlendirdi.

Mehmet Dinçerler’de Estetik Yaptırmış

Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi

Zaman zaman ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler’in eski görüntüleri gündeme gelmeye devam ediyor. Bu görüntülerde ünlü ismin son derece kilolu olduğu gözlerden kaçmadı. Daha önce oldukça kilolu olmasına rağmen sonrasında verdiği kilolar ve yaptığı sporlarla dış görünümüne fark yaratan ünlü ismin aslında estetik yaptırdığı ve esi gençlik dönemlerinin sanıldığından çok daha farklı olduğu ortaya çıktı.

Hadise ile olan evliliğinin yanı sıra hem fit görüntüsü hem de tarzı ile dikkat çeken Mehmet Dinçerler’in bu süreçte lise yıllarına ait mezuniyet yıllığı ortaya çıktı. Lisedeki halini görenler ise gözlerine inanamıyorlar. Mezuniyet yıllığında fotoğraflarının yanı sıra arkadaşlarının da kendisi için yazdığı yazılar bulunuyor. Bu yazılar okuyanların yüzünü güldürüyor. Pek çok kişinin ise yıllıkta ünlü iş insanına ‘Kalbin çok iyi, kalbinin güzelliği yüzüne yansımış’ dediği görüldü. Ancak ünlü ismin şimdiki hali geçmişinden çok farklı.

Görüntüsüyle Birlikte İsmini de Değiştirmiş!

Mehmet Dinçerler’in lise yıllığında dikkat çeken bir diğer ayrıntı da isminin Muhammed Dinçerler olarak yer alması oldu. Pek çok kişi ismini değiştirdiğini düşünürken yine pek çok kişi de aslında kimlikteki ismini kullanmak yerine Mehmet Dinçerler ismini kullanmayı tercih ettiğini düşünmeye başladı. Burnunda da ciddi bir değişim olduğu gözlenen ünlü ismin burnunu estetik operasyonla düzelttiği düşünülüyor.