Fatih Terim, iş adamı ve Galatasaray'ın ağır toplarından Ahmet Yüce Ocaklı ile dün akşam yemeğinde bir araya geldi. Buluşmada Galatasaraylı genç üyelerin yer alması dikkat çekti.

BAŞKANLIK İÇİN NİSPET GÖRÜŞMESİ

Fatih Terim, başkanlık çalışmalarını artık gizlemiyor. Dün Burak Elmas, Faruk Süren, Abdürrahim Albayrak, Dursun Özbek ve Fatih Altaylı'nın bir araya geldiği toplantıda Terim'in saatler sonra bu görüntüyü vermesi camiaya bir çağrı olarak nitelendiriliyor.

EKİBİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Dinçer Azaphan, Milliyet'e verdiği röportajda Fatih Terim'e her anlamda destek olacağını açıklamıştı. Ahmet Yüce Ocaklı, Erden Timur, Bahattin Demirbilek ve Hakan Üstünberk'i ikna eden Terim'in bir sürprizi daha var...

HAMİT ALTINTOP SÜRPRİZİ

Terim, iş ahlakına ve disiplinine güvendiği Hamit Altıntop'u da olası başkanlık seçiminde ekibine dahil etmek istiyor. Amaç hem iş adamlarını bir araya getirmek hem de futbolun içinden gelen isimleri yönetim kuruluna dahil etmek.

20 GÜN ÇOK KRİTİK

Galatasaray'ı Mart ayında zorlu ve önemli maçlar bekliyor. Sırasıyla Konyaspor, Barcelona, Beşiktaş ve tekrardan Barcelona ve Gaziantep maçları adeta yönetimin kaderini tayin edecek. Galatasaray, bu fikstürden olumsuz sonuçlar alırsa Burak Elmas'ın ibra olmama şansı artacak ve bu durumda zorunlu erken seçim yolu gözükecek. Olumlu sonuçlar gelirse üyeler Elmas'a bir şans daha verebilir. Hem idari hem de sportif açıdan önümüzdeki 20 gün Galatasaray'ın kaderini belirleyecek.

Kaynak: GsGazete