Okan Buruk'tan Mourinho cevabı: "Kimse olmadı..." Okan Buruk'tan Mourinho cevabı: "Kimse olmadı..."

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Stefan Kuntz bugün bir araya gelecek. Yapılacak görüşmeden sonra ayrılık kararının kısa sürede açıklanması bekleniyor.

Altıntop, hoca seçimine Nihat Özdemir dönemindeki gibi tek başına karar vermeyecek. Yönetim Kurulu ve Başkan Mehmet Büyükekşi'yle ortak bir karar alınacak.

SÜRPRİZ YARDIMCI HOCA TAVSİYESİ

TFF'nin Milli Takımlardan sorumlu yöneticisi Hamit Altıntop, TFF Yönetim Kurulu'nun önüne Nuri Şahin ismini getirecek. Altıntop'un tavsiyesi teknik adam olarak kim gelirse gelsin Nuri Şahin, "Yardımcı hoca" sıfatıyla Milli Takım'da görev alacak. 40 yaşındaki futbol adamının amacı "Yeni Fatih Terim" yaratmak. Terim, Galatasaray'ı ve Milli Takım'ı çalıştırmadan önce Sepp Piontek'in yardımcısı olarak görev yapmaya başlamıştı.

ARTILARI ÇOK FAZLA

TFF yöneticileri, Nuri Şahin'in Milli Takıma faydalı olacağına inanıyor. Artıları da masaya yatırıldığında bir hayli fazla gözüküyor.

* Yaşı genç olduğundan dolayı oyuncularla iyi iletişime sahip olacaktır.

* 4 dil biliyor. Yabancı hoca da gelse futbolcularla rahat bir şekilde köprü görevi kurabilir.

* Milli Takım'da her zaman gurbetçi kimliğiyle yer aldı. Mevcut kadroda da gurbetçi sayısı fazla olduğu için onlara tecrübelerini aktarabilir.

* Uluslarası başarıya ve tecrübeye sahip.

NURİ ŞAHİN SICAK BAKMIYOR

Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin ise şu an için Milli Takım'da görev almaya sıcak bakmıyor.