Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'ın 6 puan farkla önde olduğu şampiyonluk yarışını da değerlendirdi.

"TERİM BENDEN SONRA BAŞARDI"

"Galatasaray'de tek sezonda 3 kupa kazanan ilk hoca benim. Fatih Terim benden sonra başardı. Kendisi benim için değerli bir insandır. Milli Takımda yardımcılığını yaptım."

"FENERBAHÇELİYDİM!"

"Futbolculuk kariyerimde Galatasaray'a transfer olmadan önce Fenerbahçeliydim. Ama Galatasaray'da önemli başarılar kazandıktan sonra Galatasaraylı oldum. Bunu söylemekten çekinmiyorum. Eşim, kızım ve ben kongre üyesiyiz. İnşallah oğlumu da kongre üyesi yapacağız."

Serhat Akın: "Okan Buruk üzerine almasın..." Serhat Akın: "Okan Buruk üzerine almasın..."

"SAYGI GÖRÜYORUM"

"Allah'a şükürler olsun her kulüpten saygı görüyorum. Çünkü ben sadece kendi camiama değil diğer kulüpler ve onların taraftarlarına da saygı gösterdiğim için karşılığını alıyorum."

"GALATASARAY HEP ÖNDE"

"Şampiyonluk yarışında Galatasaray'la kafa kafa gidiyorsanız Galatasaray hep önde olur. Çünkü başarıyı özümsemiş bir kulüp. Camia olarak çok iyi konsantre oluyorlar. Teknik ekibi, futbolcusu, yönetimi. O yüzden Fenerbahçe'den daha çok başarılı oluyorlar."

"OKAN HOCA AVANTAJLIYDI"

"Sezona başladığımız zaman Okan Hoca avantajlıydı çünkü şampiyon olmuş kadrosunu korudu ve üzerine takviyeler yaparak kadrosunu daha da güçlendirdi. Fenerbahçe bu sene iyiydi ama Galatasaray daha iyiydi. Gözüken o ki Galatasaray şampiyon olacak ama matematiksel olarak yarış devam ettiği için kesin bir şey demek de doğru değil."

"MUSLERA, BARIŞ, FERDİ"

Soru: "Avrupa'dan bir takımı çalıştırıp Galatasaray ve Fenerbahçe'den 3 oyuncu alma hakkınız olsa, kimleri alırdınız?"

Hamza Hamzaoğlu: "Muslera, Barış Alper ve Ferdi Kadıoğlu."