FUTBOL

Hamza Hamzaoğlu'ndan Burak Yılmaz'a göndermeli demeçler

2014-2015 sezonunda Galatasaray'la 3 kupa kazanan Hamza Hamzaoğlu, eski öğrencisi Burak Yılmaz'a atıfta bulundu.

Abone Ol

54 yaşındaki futbol adamı, diplomasız şekilde Kayserispor'u çalıştıran Burak Yılmaz'a imalı sözler sarf etti.

"ZARAR VERİYORLAR"

"Bana göre genç antrenörlerimiz biraz aceleci davranıyorlar. Aslında önlerinde çok uzun yıllar var. Bu tecrübeyi elde edene kadar hem kendilerine hem de kulüplerine zarar veriyorlar. Ne hikmetse UEFA, FIFA ve TFF'nin yasaklarına rağmen göz yumuluyor böyle şeylere. Yolunu bulan kılıfına hazırlayan minareyi çalabiliyor. Bana da bu fırsat Konyaspor'da geldi ama kabul etmedim diplomamı aldıktan sonra başladım."

SÜPER LİG YARIŞI HAKKINDA

"Öncelikle sükunete ihtiyacımız var. Kulüplerimizin hepsi çok ciddi transfer harcamaları yaptıkları için borç sarmalına girmiş durumdalar. Gelen yönetimler, kulübü çevirmek adına maç kazanmayı hedefliyorlar. Oralardan gelen parayla idare etmeyi düşünecekler. Futboldan kimse zevk almıyor. Galatasaray ve Fenerbahçe, arkalarındaki takımlara 35-40 puan fark atmışlar halen mutsuzlar, halen kaos çıkarıyorlar. Biraz anın tadını yaşayalım. Her sene şampiyon olunacak diye bir şey yok. Biz toplum olarak çok dejenere olduk. Kendimize gelmemiz lazım. Ben ve benim gibi spor ahlakı ve spor ruhuyla yönetilmesine inanan insanları dışarda tutuyorlar."

"O ZAMAN GÖRÜN ELEŞTİRİLERİ"

"Galatasaray ve Fenerbahçe'den birisi bu hafta şampiyon olmayacak. Okan Hoca 99, İsmail Hoca 96 puan toplamış. Hangi taraf ikinci olursa siz o zaman görün eleştirileri."

MERT HAKAN'A ELEŞTİRİLER

"Mert Hakan Yandaş, derbide öyle şeyler yaptı ki, Fenerbahçe muhtemelen kontratını uzatır. Böyle mi olmalı? Biz gençlere böyle mi nasihat olacağız? İsmini veriyorum kusura bakmasın gündemden çıkmıyor çünkü." sözlerine yer verdi.

Abone Ol