Ankara'da öğrencilerin ve velilerin merakla beklediği haberi Ankara Valisi Vasip şahin açıkladı mı? Vasip Şahin açıklama yaptı;

VASİP ŞAHİN: Meterolojiden alınan son tahmin ve değerlendirmelere göre Ankara genelinde devam eden kar yağışı karla karışık yağmura dönüştüğü ve buzlanma beklenmediği için İlimizde eğitime ara verilmesi düşünülmemektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Ankara'da 7 Ocak okullar tatil mi? Ankara Valisi Vasip Şahin açıklama yaptı mı?

En çok araştırılan soruların başında Ankara Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı sorusu yer alıyor. Öğrenciler, anbean Ankara Valisi Vasip Şahin'in Twitter hesabını takip ederken, Vali Şahini yine sosyal medyadan eğitime ara verilmesi konusunda mesaj yağmuruna tuttu. Ancak, on binlerce öğrencinin merakla cevabını araştırdığı yarın okullar tatil mi sorusu henüz yanıt bulmadı. Ankara'da devam eden kar yağışı ve ulaşımın olumsuz etkilenmesi nedeni ile eğitime ara verilmesi bekleniyor.

Ankara'da hava durumu nasıl devam edecek?

Meteoroloji Ankara'da 7 Ocak Pazartesi sabah saatlerinde yüksek kesimlerde kar yağacağını açıkladı. Beklenen kar yağışı sabahın erken saatlerinde başladı. Kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı hızlandı. Çarşamba gününe kadar etkili olması beklenen yağışlı havanın perşembe gününden itibaren sona ermesi bekleniyor.