Yoğun kar yağışı başta Eskişehir olmak üzere bir çok ilde okulların tatilolmasına sebeb oldu. Eskişehir, Konya ve Bilecik’le birlikte Tekirdağ ve Afyonkarahisar’da öğrenci ve veliler “Bugün okullar tatil mi?” sorusunun cevabını araştırıyor. Peki, bugün okullar tatil mi? Kar yağışı nedeniyle kar yağışı ve okulların tatil edilmesiyle ilgili Konya, Bilecik ve Eskişehir Valiliği’nden bir açıklama yapıldı mı? İşte, merak edilen soruların cevabı.

ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara'da yoğun kar yağışı devam ediyor. Ankara valiliği tarafından herhangi bir açıklama gelmedi.

ESKİŞEHİR’DE OKULLAR TATİL Mİ?

Eskişehir’de soğuk ve yağışlı hava etkisini sürdürüyor. Kar yağışının hayatı olumsuz yönde etkilediği ilde öğle saatleri itibariyle sıcaklıkların 0 derece ve altına düşmesi bekleniyor. Eskişehir Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Eskişehir'de bugün okular tatil edildi. Öte yandan hamile ve engelli kamu personellerine de bir gün süreyle izin verildi.

KONYA’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Kar yağışı ve soğuk havanın etkili olduğu iller arasında Konya’da yer alıyor. Hemen belirtelim ki Konya'nın tümünde değil ancak Derebucak ve Taşkent ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar tatil edildi.