Dizi ve film yıldızı Hazal Subaşı, sütyensiz pozlarıyla takipçilerinin nefesini kesti. Subaşı, göğsündeki dövmeyi paylaşarak. Oradaki yazıların ne anlama geldiğini duyurdu...

"DOĞRU KARARLAR VER, MUTLU YAŞA"

Subaşı'nın göğsünde yer alan dövmesinde "Doğru kararlar ver, mutlu yaşa" yazısı çıkıyor. Subaşı'nın paylaşımına 100 bine yakın beğeni geldi.

Takipçiler, Hazal Subaşı'nın gönderisine "Dövmene bayıldım." "Çok güzelmiş" şeklinde yorumlar yazdı.

HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı! Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılık kararı aldı!

Hazal Subaşı, 2 Mayıs 1996 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Oyunculuğun yanı sıra mankenlik de yapmaktadır.

Ünlü manken, 2015 Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçilmiştir.

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. 

İlk olarak TRT 1'de izleyici karşısına çıkan başrolü Erkan Meriç'le paylaştığı "Adını Sen Koy" dizisi ile seyirci karşısına çıkmıştır. Başrol oynamış ve ilk sıçramasını burada göstermiştir. Daha sonra TRT 1'da yayınlanan Halka'da Bahar karakterini canlandıran Hazal Subaşı, SHOW TV'de Çukur Dizisinde Yamaç'ın sevgilisi "Nehir" karakterini oynamıştır.

28 yaşındaki oyuncu Boğa burcudur. Boyu 1,66 metre, kilosu 52 kg'dır.

Subaşı ayrıca Netflix'de yayınlanan "Sıcak Kafa" dizisinde de yer almıştır.

HAZAL SUBAŞI'NIN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Hazal Subaşı, 2019 yılında SHOW TV'de beraber rol aldıkları "Çukur" dizisinde "Aliço" karakterini oynayan Rıza Kocaoğlu ile tanışmıştır ve kısa sürede sevgili olmuşlardır. Kocaoğlu ve Subaşı çifti 2021 yılında ayrılık kararı aldıklarını açıkladı.

DEPREMZEDELERE BÜYÜK DESTEK OLDU

Hazal Subaşı, AHBAP'A destek olan ünlülerin başında yer alıyordu. Haluk Levent'le birlikte birçok konuda depremzedelere yardım eden Subaşı, birkaç gün deprem bölgesinde barınmayı ihmal etmedi. Gizem Karaca ve Melek Mosso'yla elini taşın altına koydu ve oradaki vatandaşlara yemek, içecek, battaniye, ilaç ve gıda ürünleri konusunda malzemeler paylaştı. Subaşı'nın bu yardımlarını gören takipçileri ünlü oyuncuya teşekkür ve tebrik mesajları gönderdi.