Hercai 24. Bölüm İZLE ATV Hercai son bölüm full tek parça izle, (Büyük sır ortaya çıkıyor) ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai 24.Bölüm ile Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

Reyyan'ın geçmişle ilgili doğruları bulma çabası Miran'ı inanmadığı gerçeklerin peşinde sürükler ama Miran söz verdiği gibi Reyyan'ın yanında olur. Dilşah'ın yüzüğünün peşine düşen Reyyan aldığı beklenmedik cevapla yıkılır. Fakat görünmeyen bir el Reyyan ve Miran için bambaşka bir geçmişin kapılarını aralar. Reyyan ile birlikte inanmadığı gerçeklerin peşinde koşarken annesi ile ilgili gerçekler ile yüzleşmek zorunda kalan Miran ne yapacak? Diğer yandan Reyyan'ın Miran'ı affetmemesine dayanamayan ve babaannesinin yeni oyunlar kurmasından korkup Azat'tan yardım isteyen Elif gerçekleri itiraf ederek Reyyan ve Miran'ın tekrar bir araya gelmesini sağlayabilecek mi?

24 bölümü deviren Hercai, heyecanın zirvede olacağı 24. yeni bölümü ile 6 Aralık akşamı ekranlarda. Hercai yeni bölümde neler olacak? Hercai 24. bölüm izle, Hercai son bölüm izle, Hercai canlı izle, Hercai 6 Aralık bölümü izle, Hercai 24. bölüm fragmanı, Hercai yeni bölüm izle, Hercai son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

HERCAİ 24. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

Aslanbey gerçekleri - Hercai 24. Bölüm

HERCAİ 23.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mektubun babasının masumiyetini ispatlayacağını öğrenen Reyyan, Miran'la beraber gerçeklerin peşine düşer. Miran mektubun varlığına inanmazken Reyyan gerçekleri ortaya çıkarıp Miran'a ve Aslanbey ailesine bugüne kadar bildikleri gerçeklerin yanlış olduğunu kanıtlamak ister. Zehra, Miran ve Hazar'la ilgili öğrendiği gerçek sonrası çok kritik bir kararın eşiğindedir. Ailesi ve Miran arasında kalan Zehra'nın kararı ne olacaktır? Azize Aslanbey'in varlığından yeni haberdar olduğu mektup yüzünden intikam planı tehlikeye girer.