Hercai yeni bölümü ile Haftaya 20.00'de ATV ekranlarında olacak. Dizi severler Hercai 25. Bölüm Fragmanı aratmaya şimdiden başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı gece yarısı burada olacaktır. Hercai Yeni Bölüm Fragman.

Hercai 25. Bölüm Fragman (Yeni bölüm fragmanı)

Hercai yeni bölüm fragmanı gece yarısı çıkacak. Hercai  255. bölüm fragmanı çıkar çıkmaz sitemize eklenecektir. Takipte kalın...

Hercai 24.Bölüm ÖZETİ

“Bir gün geleceğini biliyordum…”  Reyyan'ın geçmişle ilgili doğruları bulma çabası Miran'ı inanmadığı gerçeklerin peşinde sürükler ama Miran söz verdiği gibi Reyyan'ın yanında olur. Dilşah'ın yüzüğünün peşine düşen Reyyan aldığı beklenmedik cevapla yıkılır. Fakat görünmeyen bir el Reyyan ve Miran için bambaşka bir geçmişin kapılarını aralar. Reyyan ile birlikte inanmadığı gerçeklerin peşinde koşarken annesi ile ilgili gerçekler ile yüzleşmek zorunda kalan Miran ne yapacak?

Diğer yandan Reyyan'ın Miran'ı affetmemesine dayanamayan ve babaannesinin yeni oyunlar kurmasından korkup Azat'tan yardım isteyen Elif gerçekleri itiraf ederek Reyyan ve Miran'ın tekrar bir araya gelmesini sağlayabilecek mi?

Hercai 25. Bölüm Fragman (Yeni bölüm fragmanı)