Hercai 26. Bölüm İZLE ATV Hercai son bölüm full tek parça izle, (Miran Aşkına İnanıyor) ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai 26.Bölüm ile Cuma günleri izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

Her şeyin başladığı yerde bir daha ayrılmamak üzere birbirlerine söz veren Reyyan ve Miran için yeni bir dönemin kapıları açılırken, Miran'ın geçmişi de değişmeye başlar. Bunca yıl Miran bir gün gelecek umuduyla, acılarını kalbine gömen Şükran'ın ortaya çıkması, Azize Aslanbey'in değiştirdiği geçmişin gerçeklerini ortaya çıkaracak mı?

26 bölümü deviren Hercai, heyecanın zirvede olacağı 26. yeni bölümü ile 20 Aralık akşamı ekranlarda. Hercai yeni bölümde neler olacak? Hercai 26. bölüm izle, Hercai son bölüm izle, Hercai canlı izle, Hercai 20 Aralık bölümü izle, Hercai 26. bölüm fragmanı, Hercai yeni bölüm izle, Hercai son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

HERCAİ 26.BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

HERCAİ 25.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Miran için bardağı taşıran son damla, Reyyan'ın bu zamana kadar sözüne güvenmemesi ve Elif'in gerçekleri söylemesine rağmen oyun kurduğunu düşünmesi olur. Hazar'ın gerçeği itiraf etmesi Reyyan ve Miran arasındaki tüm dengeleri değiştirir. Bir yandan Miran'a kendisini affettirmeye çalışan Reyyan diğer taraftan ailesinin söylemiş olduğu yalanın hayal kırıklığıyla baş etmeye çalışır. Elif'in Şadoğlu konağına gittiğini öğrenen Azize kontrolünü kaybeder. Şadoğlu konağında bir kere daha karşı karşıya gelen iki ailenin restleşmesi Azize'nin zor bir seçim yapmasına neden olur. Bu sırada Miran'ın Reyyan'ı affetmeyeceğini düşünen Gönül'ün gerçek yüzü yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar. Diğer yandan Miran'a yan yanayken daha güçlü olduklarını göstermek isteyen Reyyan, acısını hafifletmek için annesinin geçmişine sığınan Miran'ı bulduğunda hiç beklenmeyen bir gerçeğin ortaya çıkması tüm yaşananların seyrini değiştirir.