Vole'de yorumlarda bulunan Hikmet Karaman, Galatasaray'ın Kopenhag karşısında duran toplara dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

"BİELSA'YA ÇAĞRI YAPIYORUM..."

"Buradan Uruguay Milli Takımı teknik direktörü Marcelo Bielsa'ya çağrı yapıyorum. Torreira'yı Milli Takım'a al. Son 2-3 maçta yan pas yapmadan 12-13 tane dikine ve derin toplar attı. Hepsi de hemen hemen pozisyon oldu. Bir 6 numaradan bunları görmek gerçekten çok başarılı."

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

"TETE HATALAR YAPIYOR AMA..."

"Tete'nin Galatasaray'daki durumunu Sacha Boey'e benzetiyorum. Boey de ilk senesinde biraz uyum sorunu yaşamıştı. Gitsin dediler ama takıma adapte oldu katkı sağlamaya devam ediyor. Tete'nin dinamizmi var, hareketli, çalım yeteneğine de sahip. Hücumda ve savunmada oyunun içerisinde. Hatalar yapıyor ama biraz daha uyum sağladığı zaman katkısını o zaman göreceğiz."

"DURAN TOPLARI İZLEYECEKLER"

"Galatasaray'ın özellikle duran top savunması iyi değil. Kopenhag teknik ekibi, Adana Demirspor maçında bu açığı görmüştür. Duran topları sık sık izleyip analiz yapıyorlardır."

"GALATASARAY'A HAYRAN KALDILAR"

"Lothar Matthäus, Bastian Schweinsteiger ve Sami Khedira, Galatasaray'ın ön alandaki ölümcül presine hayran kaldılar. Çünkü bunu her takıma karşı yapabildiler. Diğer taraftan bakıyorsun Kopenhag ise daha kompakt oynamayı seviyor. İleride de geride de 11 kişi oynuyorlar. Bana göre Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en iyi maçı olacak. City, Barcelona maçları felan keyif ve seyir anlamında geride kalır."