Oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, son günlerde müzik hayatında da önemli çalışmalar yapmak için kolları sıvadı. Son yıllarda oyunculuktan daha çok müzik kariyeri üzerine yoğunlaşmayı tercih eden Hülya Avşar, uzun zamandır hayalini kurduğu şarkısı için klip çekimi gerçekleştirdi.

Hülya Avşar yeni klibi olan ‘Yapma Aşkım’ için kamera karşısına geçti. Ünlü ismin klibin en güzel şekilde yayınlanması için aynı zamanda kesenin ağzını da açtığı öğrenildi. 58 yaşındaki Hülya Avşar sosyal medya hesabı üzerinden klibi hakkında paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Hülya Avşar’ın Set Fotoğrafları Dikkat Çekti!

Hülya Avşar bir süredir üzerinde çalıştığı klibinin set fotoğraflarını yayınlaması ile sosyal medyada adeta gündem oldu. Aynı zamanda klibin yönetmenliğini de kendisi yaptığı öğrenildi. 8 saat süren set için ortaya çıkan görüntüler, izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Klibinde ünlü şarkıcının daha genç ve büyüleyici görünmesi için özel tekniklerin kullanıldığı da öğrenildi. Özel teknikler için ödemiş olduğu rakam da duyanları oldukça şaşırttı.

Ata Demirer'den Hakim Ziyech paylaşımına yorum Ata Demirer'den Hakim Ziyech paylaşımına yorum

Dudak Uçuklatan Parayla Birden Gençleşti!

58 yaşında olan Hülya Avşar heyecanla çalıştığı klibi hakkındaki paylaşımları sosyal medya hesabı üzerinden yapmaya devam ediyor. Son klibi içinde hatrı sayılır bir harcama yaptığı öğrenildi. Kamera karşısına geçmeden önce uzun bir hazırlık süreci olduğu öğrenildi. Ardından kendisini hazırladığı gibi kamera karşısında da daha genç görünmek için özel filtreler kullanıldığı öğrenildi.

Hülya Avşar kullanılan özel filtreler sayesinde adeta genç kızlara taş çıkarttı. Ünlü isimlerin kullanmayı sevdiği çekim filtreleri, filtre teknikleri Hülya Avşar tarafından da kullanılmıştı. Klip için harcamış olduğu tutar ise 250 bin lira olarak açıklandı ve duyanların dudaklarını uçuklattı. Çekim ise aynı gün içerisinde bitmiş ve sadece 8 saat sürmüş. Hülya Avşar’ın gençlik sırrı böylece ortaya çıkmış oldu.