Galatasaray için daha büyük bir başarısızlık olmaz ve en dibi budur düşüncesine karşın her geçen zaman daha büyük hüsranlara yerini bırakıyor. Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra oynanan oyunla alakaalı olarak’’ gurur duyuyorum’’ diyen Tudor ile sezon açan yönetim birde kendi kendine Sneijder krizi çıkararak dünkü utanç verici mağlubiyeti hazırladı. 2-0’dan sonra bu tur geçilirse bu olay bize’’ 2-0’dan tur çevirdik. Galatasaray bitti demeden bitmez’’ sözleriyle aktarılırsa şaşırmayın. Menajerlik oyununda Galatasaray’ı alan Fenerbahçeli veya Beşiktaşlı birisi bu kadar olmaz ayıptır deyip oyunu bırakır. Gerçekten korku filmi gibi günler.

Sezon biter bitmez inanılmaz bir itibarsızlaştırma operasyonu başladı. Takımın en büyük yıldızı Sneijder hedef oldu. bir yıl mukavelesi kalmış Hollandalı oyuncu bir sene daha kalıp çok güzel bir uğurlamayla yolcu edilebilirdi. Takımlarında bir sene oynamış Cengiz Ünder gibi, Gökhan İnler gibi isimler nasıl uğurlandılar ortadayken bu adam Sneijder yani. Transferler ne kadar çabuk olursa olsun bir icraat ile bütün motivasyon kayboldu. Dünkü doksan dakikadan sonra işin içinden nasıl çıkacak Galatasaray idarecileri merakla bekliyoruz. Bütün işleri Cenk Ergün yapmaya çalışıyor. Ne kadar çaba olsa bile Dursun Özbek görevde olmayı sürdürüyor. Hiçbir sportif direktör Sneijder gitsin demez şu koşullarda. O zaman sportif direktör niye var? Cenk Ergün’e de yazık.

Bu kadar kötü bir maçtan sonra Tudor Bey çıktı ve’’ yaratıcı oyuncumuz yoktu’’ dedi. Yaratıcı oyuncuları kim gönderdi? Hani sen koşan takım istiyordun? Sadece koşunca ne oluyor gördün mü? Burasının Galatasaray olduğunun farkında mısın? Real Madrid’le mi oynuyorsun da golü yiyince Gomis’i alıp Eren’i sokuyorsun? Kendisinin bunu bildiğini sanmıyorum ama Real Madrid rakipken Galatasaray’a tur için 2 gol lazımken Galatasaray sağ bek çıkarıp santrafor sokuyordu daha 4 sene önce. Sneijder adını duyunca sinirlenip gidiyor. Neden? Çünkü biliyor kendini savunamaz.

Ev sahibi avantajı şu anda yok. Herkes maça en ufak hataya tahammülsüz gelecek. İsveç ekibi elenssin veya elenmesin 13 Temmuz’u her sene bayram diye kutlar artık. Böyle bir skandal mağlubiyet yaşadık. Ülkemizin hassas dönemlerden geçtiği ve hassas bir dönemin yıldönümünden geçtiği günlerde ülke tarihimizdeki tüm Şehitlerimizin ruhları şad olsun