Transfer sürecini, attığı golleri ve Türkiye'deki yaşantısı hakkında konuşan Icardi, Galatasaray'da mutlu olduğunu ifade etti.

"ÇOK İYİ KARŞILANDIM"

"İstanbul'a ilk gelişimde inanılmaz şekilde karşılandım. Taraftarlarla birlikte söylediğimiz şarkılar çok güzeldi ve çok güzel hissettirdi."

"EN ÇOK ERDEN TİMUR İLE GÖRÜŞTÜM"

"Transfer sürecinde en çok Erden Timur ile görüştüm. Daha sonra ailemle ve yakın çevremle istişareler yaptık. Galatasaray'a gelme fikrimin oluşmasında arkadaşlarımın ve çevremin çok etkisi oldu. Buraya geldikten sonra da taraftar sürekli kendimizi evimizde hissetmemizi sağladı."

"DERBİ ANLATILDIĞI KADAR VARMIŞ"

"Türkiye'ye geldiğimden beri herkes derbiyi kazanmanın ne kadar önemli olduğunu hissettirdi. Sakatlığımdan dolayı ilk 11'de yer alamadım maalesef ancak az bir süre de olsa o maçta yer almak ve takımıma katkı sağlamak benim için çok önemliydi. Oynayabildiğim için çok mutlu oldum ve gerçekten de anlatıldığı gibi bir maç olduğunu görmüş oldum."

"DERBİDE OYNAMAYA HAZIRDIM"

"Ben derbide oynamaya hazırdım ancak günün sonunda seçimleri hocamız yapıyor. Girdikten sonra 1 gol ve 1 asistlik katkı yaptım. Tabii ki her oyuncu ilk 11'de oynamak ister ancak hocamızın bir karar alması gerekiyordu. Oynayabildiğim için mutluyum."

"GAYET İYİ HİSSEDİYORUM"

"Ufak bir sakatlık geçirdim ancak bu süreç benim iyi bir şekilde hazırlanmamı sağladı. İyi bir şekilde kendimi hazırladım ve Fenerbahçe maçında oynayabildim. Şu anda da kendimi gayet iyi hissediyorum."

"İŞİMİZ HOCANIN İŞİNİ ZORLAŞTIRMAK"

"Gomis çok kaliteli bir oyuncu, Haris milli bir oyuncu, genç arkadaşımız Barış son zamanlarda çok iyi oynuyor. Hepimizin yüzde 100'ünü verip hocanın işini zorlaştırması gerekiyor. Hepimizin hedefi şampiyon olmak ve kupalar kazanmak."

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜ G.SARAY"

"Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulübü. Her maça kazanmak için çıkmamız gerekiyor, derbi veya lig sonuncusu ile oynadığımız bir maçın farkı olmamalı. Benim oynadığım ilk maçlardan birinde böyle bir sıkıntı yaşamıştık ve deplasmanda mağlup olmuştuk. Hep birlikte çalışıp kendimize güvenirsek şampiyon olan biz oluruz."

"GÖRDÜĞÜM EN İYİ ATMOSFERLERDEN..."

"Stadımızda inanılmaz bir atmosfer oluyor. Bir çok büyük kulüpte oynadım ancak oynadığım en iyi atmosferlerden birisi burası. PSG'de oynarken de buraya deplasmana gelmiştik ve çok etkilenmiştim. Şimdi bu takımın bir oyuncusu olarak da aynı hisleri yaşıyorum."

GOL SEVİNCİNİN SEBEBİ

"Gol sevincim Sampdoria-Genoa derbisinde son dakikalarda attığım golden sonra ortaya çıkmıştı. O zamandan bu yana bu sevinci yapıyorum."

"TÜRKİYE, ARJANTİN GİBİ"

"Burada kendimi evimde hissediyorum. Türkiye, tıpkı Arjantin gibi futbola tutkuyla bağlı bir ülke. Hem milli takım hem de kulüplerde taraftarların tutkusunu görebiliyorsunuz. Kendimi evimde hissetmeminin sebeplerinden birisi de bu. Taraftarın bu tutkusu bize destek, karşı tarafa ise baskı yaratıyor."

ARJANTİN'İN ŞAMPİYONLUĞU

"45 milyon Arjantinlinin çok istediği Dünya Kupası'nı son anda kazanmak çok önemli. Futbolun en üst seviyesine gelmeyi hak eden ancak bir türlü oraya gelememiş bir ülkeydik. Messi'nin kariyerindeki tek eksiği tamamlamasını görmek çok mutlu etti beni."

TAKIMDAKİ EN İYİ ARKADAŞLARI

"Takımda İspanyolca konuşanlar ile daha iyi anlaşabiliyorum doğal olarak. Torreira, Muslera, Sergio, Mata ile iyi anlaşıyoruz. Onun dışında Seferovic ve Mertens ile de İtalyanca anlaşabiliyoruz. Gençlerle de aram çok iyi. Takımdaki atmosfer ne kadar rahat olursa performansımız da artıyor."

"İNSANLAR SAÇLARINI BOYATIYOR"

"Bir sürü insanın benim gibi saçlarını boyattığını gördüm. Çok üzerine düşündüğüm bir şey değildi. Beşiktaş maçından önce saçlarımı boyatmak istedim ve boyattım. Maçın ardından büyük, küçük herkes sarı saçlı fotoğraflarını bana gönderdi ve bu çok hoşuma gitti. Eğer maçı kaybetmiş olsaydık insanlar saçlarını sarıya boyatmıyor olabilirdi (Gülerek)."

"ANTRENMAN DIŞINDA EVDEYİM"

"Antrenman dışında sürekli evdeyim. Akşamları dışarı çıktığımız oluyor ancak evde kalmayı daha çok seviyorum. Türk müziği ve Türk yemeklerini seviyorum. Bir keresinde takımı yemeğe götürmüşrüm ve orada Türk yemeği yemiştik. Çok seçici değilimdir zaten ancak yemekler hoşuma gitmişti."

Erden Timur: "4 milyon Euro istiyor, görüşmeler sürüyor" Erden Timur: "4 milyon Euro istiyor, görüşmeler sürüyor"

TARAFTARA MESAJ

"Taraftarlara çok net bir mesajım var; Hep beraber olmamız ve buna devam etmemiz gerekiyor. Şu anda çok iyi gidiyoruz ve umarım sene sonunda onları çok mutlu edeceğiz."

(GS TV)