Galatasaray’a hem sportif hem de özel hayat açısından çalkantılı başlayan Mauro Icardi, kalitesini göstermeye başladıktan sonra taraftarın ‘Golcü' hasretini dindirdi. Özellikle derbide attığı şık goller Arjantinlinin değerini bir kez daha kanıtladı.

"UZUN YILLAR BURADA OYNAMAK İSTERİM"

Icardi de Galatasaray’a kısa sürede çok sevdi ve camiayı sevindirecek bir müjdeyi verdi. Yıldız futbolcu, Galatasaray'da kalıcı olmak istiyor. Yöneticilerle yaptığı sohbette, “Galatasaray'da çok mutluyum” diyen Mauro Icardi, “Kulübümle anlaşırsanız uzun yıllar burada oynamak isterim” sözleriyle ateşi yaktı.

Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..." Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..."

Icardi'nin, PSG ile 2024 sonuna kadar kontratı bulunuyor. Fransız deviyle olan sözleşmesi de 6 milyon 750 bin Euro garanti ücret şeklinde… Galatasaray, Dünya Kupası arasında PSG yönetimiyle temasa geçip Mauro Icardi'nin gelecek sezon da sarı-kırmızılı formayı giymesi konusunda çalışmalara şimdiden başlayacak.

DURSUN ÖZBEK: "ICARDİ HIZLI UYUM SAĞLADI"

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Arjantinli yıldıza övgüler yağdırdı.

"Icardi, başarılı bir transferdir. Icardi'nin Galatasaray'a maaş maliyeti 750 bin eurodur. Takıma çok hızlı uyum sağladı."

"KARŞI TARAFIN DA İSTEMESİ LAZIM"

Kulübünün satmak isteyeceğini düşünmüyorum. Sadece Galatasaray'ın istemesi değil, karşı tarafın da satmak istemesi lazım. Başarılı bir futbolcu. Galatasaray'ın ekonomik koşulları, karşı tarafın istekleri uyumlu olursa transfer olur.

(Sözcü / Mesut Yıldırım)