Golcü futbolcuyu renklerine bağlamak isteyen Sarı-kırmızılılar, bir süredir Icardi'nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara ile görüşmelerini sürdürüyor.

WANDA: "SON KARAR MAURO'NUN"

Mauro Icardi'nin transferi konusunda TNT Arjantin'e konuşan Wanda Nara, "Mauro'ya tavsiyede bulunabilir, ona fikir verebilirim. Ancak, önünde sonunda transfer için karar verecek kişi Mauro'dur. PSG'den ayrılıp ayrılmama kararı Mauro'ya ait olacak." dedi.

"YA SEVILLA YA G.SARAY"

TNT, oyuncunun kariyerine Sevilla ya da Galatasaray'da devam edebileceğini duyurdu.

DURSUN ÖZBEK'İN SÖZLERİ

Bu arada Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, cuma akşamı basın mensuplarına "Transferlerle ilgili size isim vermeyeceğim, bu bizim zararımıza oluyor" derken, Mauro Icardi ile ilgili kafalarda soru işareti oluşturan bir açıklama yaptı.

Mehmet Ayan: "Yeniden TFF Başkanı olacakmış..." Mehmet Ayan: "Yeniden TFF Başkanı olacakmış..."

O CEVAP 'DÜN' KISMINA

"Dün Icardi ile görüştünüz mü başkanım?" sorusunu yanıtlayan Dursun Özbek "Hayır görüşmedim" yanıtı verdi. Ancak Dursun Özbek'in bu yanıtının sadece "Dün görüştünüz mü?" kısmına cevap olduğu ve Arjantinli golcüyle görüşmelerin devam ettiği öne sürüldü.

KİRALAMA KONUSU TAMAM

Corriere dello Sport muhabiri Pasquale Salvione'nin haberinde, Mauro Icardi konusundaki ısrarını sürdüren Galatasaray'ın PSG ile oyuncunun kiralanması konusunda anlaşmaya vardığını aktardı. Icardi ve eşi / menajeri Wanda Nara'nın da Galatasaray'a transfer olma konusunda ikna olduğu belirtildi. PSG'nin de kiralama şartları konusunda pazarlığı sürdürdüğü ifade edildi.

GALATASARAY 'YÜZDE 40'IN ÖDERİM' DİYOR

Galatasaray'ın Icardi'nin aldığı yıllık 8 milyon euronun yüzde 40'ını ödemek istediğini PSG'ye ilettiği kaydedilirken bu teklif üzerinden pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.

SATIN ALMA OPSİYONU DA PAZARLIKLARDA

Ayrıca, Galatasaray'ın Icardi'nin satın alma opsiyonunu da görüşmelere dahil ettiği ve konuyla ilgili temasların gece de sürdüğü aktarıldı.

(Sporx)