Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada İlkay'ı Sarı-kırmızılılarda görmek istediğini yinelemişti.

YÖNETİCİLERLE KONUŞTU

34 yaşındaki orta saha, Sarı-kırmızılı yetkililere: "Manchester City ve Guardiola'ya büyük saygı duyuyorum. Onları zor gününde bırakamam. Sezon sonunda görüşelim. Sözleşmem bitiyor, ya Galatasaray'a geleceğim ya da Guardiola'nın yardımcısı olacağım. Önceliğim Galatasaray forması giymek." şeklinde konuştu.

Serdar Ali Çelikler: "TFF hakem hatasını kabul etti"
Serdar Ali Çelikler: "TFF hakem hatasını kabul etti"
İçeriği Görüntüle

Gündoğan, bu sezon Premier Lig ekibinden yaklaşık 7 milyon Pound'luk bir ücret kazanıyor. Bu sezon çıktığı 27 maçta 2 gol atıp 1 asistlik katkı verdi.

İMZA PARASI YOK, MAAŞ 5 MİLYON EURO

Tecrübeli futbolcu, önümüzdeki sezon Galatasaray'a gelirse yıllık 5 milyon Euro alması bekleniyor. İlkay, 'Çocukluğumdam beri Galatasaraylıyım' dediği kulüpten imza parası istemeyecek.

Kariyerinde 635 maça çıkan İlkay Gündoğan, 117 gol atıp 79 asistlik performans gösterdi.

(A Spor / Zeki Uzundurukan)