Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray kötü oynuyor ama..." Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray kötü oynuyor ama..."

Gündoğan, FA Cup yarı finalinde Sheffield United'ı eleyerek finale çıktıkları maçın ardından Tivibu Spor'a demeçler verdi.

"PERFORMANSIMIZ İYİYDİ"

Bizim için güzel bir maç oldu. Yarı finallerde ilk gol çoğu zaman kırılma noktası olabilir. Performansımız gayet iyiydi. Bizim için çok iyi bir skor oldu.

"KIZGIN OLUYORUM"

Ben maçları izlemeyi pek fazla sevmiyorum. Maçı çevirdikleri zaman baya kızgın oluyorum. Arsenal'in o skorla bitirmesi bizim için iyi oldu. Çarşamba günü kendi sahamızda kazanıp zirveye yerleşmek istiyoruz.

"KARAR HOCANIN"

Kararları hoca veriyor. Beni 6 numara olarak başlattı. Ben nerede oynarsam onayayım takım için en iyi performansımı ortaya koyuyorum. Önemli olan maçımızı kazanmaktı.

SÖZLEŞME SORUSUNA CEVAP

Net bir şey yok. Görüşmeler devam ediyor. Ben sahada olan şeylere konsantre olmak istiyorum. Ne olacağı belli değil. Karar verilmedi. Karar verildikten sonra öğreneceksiniz. Bu sezon 3 kupa kaldırabiliriz.

GALATASARAY'DA VEYA TÜRKİYE'DE GÖREBİLİR MİYİZ?

"Evet de demek istemiyorum, hayır da. Nasip olursa bir gün oynarım, olmazsa da televizyondan izlerim. Hele Türk takımları Avrupa'da oynarsa her zaman izliyorum. Süper Lig'i de izlemeyi seviyorum."

"İSTANBUL'DA KUPA BÜYÜK GURUR OLUR"

Şampiyonlar Ligi'nde İstanbul'da final oynamak benim için ayrı bir gurur olur. Real Madrid ile olan yarı final maçlarını 4 gözle bekliyoruz. Bu benim için ayrı bir değer İstanbul'da olması. Geçen sene Madrid'e elendik. Bu sene final İstanbul'da olduğu için bambaşka bir motivasyonla gireceğim. Kupayı kaldırmak ailem ve benim için büyük bir gurur olur.