Holon Toto Arena’da oynanan mücadeleyi rakip takım 82-73 kazandı.

Üç basketbolcumuzun çift haneli sayı ürettiği mücadelede Dee Bost 17 sayı, 4 ribaunt, 5 asist ve 2 top çalma ile ne çıktı. Braian Angola 14 sayı, 8 ribaunt ve 4 asistle oynadı. Dylan Ennis ise 11 sayı üretti.

Karşılıklı sayılarla başlayan çeyreğin son bölümlerinde oyunun iki tarafında farkını ortaya koyan takımımız 18-12’lik sayı avantajı yakaladı. İkinci periyotta Holon skoru hemen dengeye getirse de Dee Bost ve Dylan Ennis’in üst üste üçlükleriyle tekrar sayısal üstünlüğü yakaladık. Ragland’ın üste sayıları ve hücumdaki isabetiyle oyunu dengeleyen İsrail ekibi, son saniye üçlüğüyle ilk yarıyı 41-35 önde kapadı. 

Dee Bost 9 sayı, 2 ribaunt, 2 asist; Braian Angola ise 8 sayı, 5 ribaunt ve 3 asistle ilk yarıda takımımızın öne çıkanlarıydı. 

Üçüncü çeyrekte Hapoel Holon farkı kısa sürede çift hanelere çıkardı ve skor avantajını korudu. Dee Bost’un başarılı dış atışlarıyla rakibini yakalamaya çalışan Pistiolis’in öğrencileri final periyoduna 59-50 geride gitti. 

Dişi Fatih Terim'den Galatasaray açıklaması Dişi Fatih Terim'den Galatasaray açıklaması

Son çeyreğin yarı dilimlik bölümünde 11-5’lik bir skorla farklı üçe çeken Galatasaray Nef, öne geçme şanslarını değerlendiremeyerek Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk yenilgisini aldı. 

Galatasaray Nef, bu maçın ardından ligdeki Darüşşafaka mücadelesine hazırlanacak.

(Galatasaray.org)