Duayen yorumcunun öne çıkan sözleri şu şekilde:

"BERKAN KUTLU'NUN RAHATSIZ OLDUĞUNU BİLİYORUM"

"Berkan Kutlu'nun rahatsız olduğunu biliyorum. İlk 11'de oynamadığı için sıkıntılı. Galatasaray, eğer bu işten para kazanacaksa Berkan Kutlu ile yollarını ayırabilir. Berkan'sız Galatasaray olmaz diye bir kural yok. Onun yerine Baran diye bir oyuncu geliyor. Ondan çok daha teknik ve yetenekli. Daha kaliteli bir oyuncu. Galatasaray'ın altyapısında çok değerli birkaç tane oyuncu var. Galatasaray bunları kullanabilir. Şu anda Berkan'a forma vermek çok kolay değil."

"NEYİN KAPRİSİNİ YAPIYOR"

Mehmet Ayan: "Ali Koç, Okan Buruk'a ayıp etti" Mehmet Ayan: "Ali Koç, Okan Buruk'a ayıp etti"

"Geçen sene ne gol ne asist yapabildiler. Neyin kaprisini yapıyor? Kapris yapacağına nasıl kendini geliştireceğini düşünsün. Galatasaray'ın bu saatten sonra hiçbir oyuncunun kaprisini çekecek durumu yok. Herkes başarı bekliyor. Berkan Kutlu gitmek isterse 'Getir parayı, git' diyecekeler. Galatasaray, ona 4 milyon Euro bonservis ödedi."

"DEMBELE TRANSFERİNDE POLİTİKA DOĞRU"

"Dembele transferinde Galatasaray'ın politikası doğru. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek. 'Serbest kalacağına bir şeyler verelim, alalım' diyorlar. Hazırlık maçları Gomis ile olmayacağını gösterdi. Icardi'nin gelgitleri var. Seferovic'in de ortada bir şeyi yok. En azından Ocak ayında Dembele alınırsa belli oyuncularla yollar ayrılabilir." ifadelerini kullandı.

(A Spor)