SKY Sport'tan Di Marzio'nun haberine göre Aslan, Juventus'un satış listesine koyduğu 4 futbolcuyla yakından ilgileniyor.

İTALYANLAR YAZDI

İtalyan basını, sarı kırmızılı takımın Juventus'tan Dennsi Zakaria, Weston Mckennie, Arthur ve Alex Sandro ile ilgilendiğini sayfalarına taşıdı.

GÖRÜŞMELER YAPILDI

Bir yandan Icardi ve Rashica gibi isimleri kadrosunda tutmak isteyen Galatasaray'ın Juventuslu 4 ismin son durumlarıyla ilgili görüşmeler yaptığı bilgisine ulaşıldı.

ALEX SANDRO SÖZLEŞMESİNİ FESHEDEBİLİR

Brezilya Milli Takımı'nın da sol beki olan Alex Sandro, siyah beyazlı formayla geçirdiği 8 sezonun ardından yeni takım arayışına girdi.

Yıldırım Demirören'in Fatih Terim'i hedef alan sözleri! Yıldırım Demirören'in Fatih Terim'i hedef alan sözleri!

Sözleşmesindeki opsiyon maddesi devreye giren ve 1 yıl daha Juventus'un oyuncusu olan Alex Sandro'nun serbest kalmak için kulübüyle görüşeceği belirtildi.

ZAKARIA CHELSEA'DE UMDUĞUNU BULAMADI

26 yaşındaki İsviçreli ön libero Denis Zakaria, Chelsea'de kiralık olarak sezonu tamamladı. Yakın zamanda Chelsea'den ayrıldığını duyuran Zakaria'nın Juventus'ta beklediği şansı yakalayamayacağına inandığı yazılıyor.

Zakaria'nın yüksek bonservisi nedeniyle gelecek sezon da farklı bir takımda olması bekleniyor.

ARTHUR SAKATLIKTAN YENİ KURTULDU

Brezilyalı orta saha oyuncusu Arthur Melo, Galatasaray'ın radarına giren bir diğer isim oldu.

Sezonu Liverpool'da kiralık olarak geçiren ancak ağır sakatlığı nedeniyle hiçbir maça çıkamayan Arthur'un yeniden çıkış yakalamak için yeni takım arayışında olduğu belirtiliyor.

MCKENNIE LEEDS'TE KÜME DÜŞTÜ

İtalya kariyeri parlak başlasa da Amerikalı orta saha oyuncusu McKennie, forma şansı bulamaması nedeniyle Premier Lig'den Leeds'e kiralandı.

Leeds ile küme düşen McKennie'nin gelecek sezon da Juventus'tan farklı bir takıma kiralanmasının gündemde olduğu ve Galatasaray'ın 24 yaşındaki oyunyu kadrosuna katmak için girişimde bulunacağı belirtiliyor.