35 yaşındaki hoca, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'u hedef alan sözler kullandı.

"MÜCADELEMİZE SAYGISIZLIKTIR"

"Galatasaray Teknik Direktörü, Bayern ile oynadığımız maçla ilgili saygısızca konuştu. Biz Bayern'e karşı çok iyi mücadele ettik. Bu söylemler hem bana, hem oyuncularıma hem de mücadelemize karşı saygısızlıktır."

GAZETECİYE ÇARPICI CEVAP

Soru: "Galatasaray maçından sonra sizi tebrik edenlere sinirlendiniz. Orada da siz saygısızlık yaptığınızı düşünüyor musunuz?"

"Bizim Galatasaray'a karşı büyük saygımız var. Büyük başarılar elde etmiş büyük bir kulüp. Fakat biz İstanbul'da 1 puan almadık, 2 puan kaybettik. Siz, 2-0 öndeyken maç 2-2 berabere bitseydi ve ben gelip sizi tebrik etseydim tepkiniz ne olurdu?"

"DEFANSİF OYNAMAK İSTİYORUZ"

"Maçı geniş alanda oynamak istemiyoruz. Biraz daha defansif oynamak istiyoruz. Rakibimizin geniş alanlar bulması bize sıkıntı yaratabilir."

"GALATASARAY DEPLASMANDA DA İYİ OYNUYOR"

Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..." Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..."

"Galatasaray çok kaliteli bir takım. Hücum hattındaki futbolcuları çok güçlü. Aldığı sonuçlara baktığınız zaman iç saha veya deplasmanda çok fark yok. Deplasmanda da iyi oynuyorlar. Karşımızda güçlü bir takım var."

"SPORTİF DİREKTÖRÜM ÇOK PAHALI CEVABINI VERİRDİ"

Soru: "Galatasaray'dan hangi oyuncuyu kadronuzda görmek isterdiniz?"

"Ben takımımdan memnunum. Galatasaray'dan bir oyuncu isteyecek olsaydım, sportif direktörüm bana muhtemelen 'çok pahalı' cevabını verirdi."