ABD'de geçtiğimiz pazar günü evinin yolunu kapatan karı temizlemeye çalışırken 6,5 tonluk kar küreme aracının altında kalarak hastaneye kaldırılan oyuncu Jeremy Remmer, yoğun bakımdan hayranlarına teşekkür mesajı yolladı.

51 yaşındaki oyuncu Instagram paylaşımında hasta yatağındaki fotoğrafının altına, "Nazik sözleriniz için teşekkür ederim. Şimdi yazamayacak kadar dağılmış durumdayım. Ama hepinize sevgilerimi gönderiyorum" diye yazdı.

Avengers gibi gişe rekortmeni filmlerde rol alan ünlü oyuncu Jeremy Renner, pazar günü (1 Ocak) Nevada eyaletindeki çiftliğinin etrafındaki karları paletli kar küreme aracıyla temizlerken bir kaza geçirmişti. Oyuncu helikopterle hastaneye kaldırılırken durumunun ciddiyetini koruduğu açıklaması yapılmıştı.

Oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi verilmedi ancak hala yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olduğu ifade edildi.

Kurtlar Vadisi'nin Derya'sı Seray Sever, Necati Şaşmaz'ı yerden yere vurdu! Çok ağır sözler... Kurtlar Vadisi'nin Derya'sı Seray Sever, Necati Şaşmaz'ı yerden yere vurdu! Çok ağır sözler...

Jeremy Renner kimdir?

7 Ocak 1971'de ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Modesto şehrinde dünyaya geldi. S.W.A.T. ve 28 Hafta Sonra filmleriyle tanındı. Renner, 2009 yılında gösterime giren Ölümcül Tuzak filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. 

Oyuncu, 2010 yapımı The Town filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü adaylığı kazandı. Daha sonra gişede büyük başarı elde eden Mission: Impossible – Ghost Protocol ve The Avengers filmlerinin kadrosunda yer aldı. Renner, Marvel filmlerindeki Cliff Burton/Hawkeye rolüyle daha da geniş kitlelere ulaştı.

2014'te aktris Sonni Pacheco ile evlendi ve 2015 yılında ise bu evlilik sona erdi.