Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 1-0 yendiği maçın ardından Portekizli teknik adam derbiyle ilgili gelen soruya cevap verdi.

BENİM İÇİN EN ÖNEMLİSİ BU

UltrAslan'dan hakem atamasına sert tepki: "Gözü dönmüş..." UltrAslan'dan hakem atamasına sert tepki: "Gözü dönmüş..."

"İki ezeli rakibimizi izledim. İki iyi takımın mücadelesiydi. Bizim stadımızdaki gibi güzel bir atmosfer vardı. Futbolcular birbirlerine, futbola saygı duyuyorlardı. Benim için en önemlisi bu." ifadelerini kullandı.

BATSHUAYİ'YE TEPKİ: "AKLINI KULLAN"

Kırmızı kart gördükten sonra kenara gelen Michy Batshuayi, Jorge Jesus'tan beklemediği bir tepki gördü. Portekizli hoca, golcü futbolcuya kafasını işaret ederek "Aklını kullan." dercesine bir hareket yaptı. Daha sonra futbolcusunun elini sıkan Jesus, Batshuayi teselli etti.

"ARA BİZİM İÇİN İYİ OLACAK"

"Bazen 1 kişi eksik olmanın zorluğu fark edilemeyebiliyor. O yüzden oyuncularımı tebrik ediyorum. Şu anda ligde Avrupa'da yarışan diğer rakiplerimizle en çok maç yapan takımlar arasındayız. Ezeli rakiplerimizden 12 maç fazla yaptık. Lige verilecek ara bizim için iyi olacak. İlk yarı 45+5 dakika oynandı ancak topun oyun kaldığı süre 21 dakikaydı. Maç faullerle ve kalecinin kale atışlarıyla çok fazla durdu. Fenerbahçe'nin ofansif temposu kırılmış oldu. Maç gerildi, taraftarlar gerildi. Rakip hoca tecrübeliydi. Fenerbahçe'nin temposunu nasıl kıracağını iyi biliyordu. Son 6 maçta onlara karşı kazanamamıştık. Onların belirlemiş olduğu strateji buydu. Bir kişi eksik oynamamıza rağmen ikinci yarı işimiz zorlaşmak yerine kolaylaştı. Hakemler her oyuncu yere düştüğünde faul çalmamalı. Bunu iki takım için de söylüyorum. Teknik anlamda oyunun biraz daha akmasını sağlayabilirler." dedi.

(Sporx)