35 yaşındaki İspanyol futbolcunun yaptığı açıklama şöyle...

"Tüm kalbimle bana ve aileme gösterdiğiniz sevgi için teşekkür ediyorum. Bu eşsiz kulübün hak ettiği mutlu anları yaşamasını diliyorum. Sizi asla unutmayacağım."

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ

"Benim Cim Bom ailem, siz tam anlamıyla bir kulüpsünüz! Harika taraftarlarımızla bu kulübü harika bir organizasyon haline getiriyorsunuz ve bu adanmışlık bizi Türkiye'nin en iyi kulübü yapıyor. Başkanımız Dursun Özbek'e bana bu kulüpte oynama şansı verdiği için teşekkür ediyorum. Erden Timur'a özellikle teşekkür etmek istiyorum. Onun Galatasaray için duyduğu sevgi ve kulübü geliştirme niyeti hayranlık uyandırıcı. Erden Timur, gerçekten iyi bir insan."

"BİZİ DOSTLUK ŞAMPİYON YAPTI"

"Takım arkadaşlarımın her birine çok teşekkür ediyorum. Birçok kulüpte oynadım ama bu sezon aramızdaki dostluğu hiç unutmayacağım. Bizi bu atmosferin şampiyon yaptığına inanıyorum. Birçok zorluğu bu sayede atlatabildik. Hepinizi çok özleyeceğim, lütfen Şampiyonlar Ligi'ni stadyumumuza geri getirin!"

ICARDI'YE TEŞEKKÜR

"Mauro Icardi'ye özlemini duyduğum kupayı bana kazandırttığı için çok teşekkür ederim. Bana hala frikikler için girdiğimiz iddialardan borcun var"

Gökhan Özoğuz, Galatasaraylı taraftarlara nefret kustu! Gökhan Özoğuz, Galatasaraylı taraftarlara nefret kustu!

OKAN BURUK'TAN VEDA

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Juan Mata'nın takımdan ayrıldığını açıklamasının ardından yaptığı paylaşımda, "Her şey için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

2 YIL SONRA GALATASARAY'A GERİ DÖNECEK

Bu arada kulüpten alınan bilgilere göre 5 dil bilen Juan Mata'nın futbolu bıraktıktan kısa süre sonra Galatasaray'ın idari yöneticisi olacağı kaydedildi.

Sarı-kırmızılı yöneticiler, Mata'nın Florya'daki pozitif havasından, cv'sinden oldukça etkilendi ve şampiyonluk yolunda meyvesini aldı.