Ahmet Çakar: "Okan Buruk taviz verdi, meyvesini aldı!" Ahmet Çakar: "Okan Buruk taviz verdi, meyvesini aldı!"

Çizme basını Repubblica'nın haberine göre Juventus, Nicolo Zaniolo'yu transfer için ikna etti.

JUVE'NİN TEKLİFİ BELLİ OLDU

35 milyon euroluk serbest kalma maddesini ödemek istemeyen İtalyan devi Galatasaray ile pazarlıklara başlayacak. Juve'nin 25 milyon euroya kadar ödeme yapmaya hazır olduğu kaydedildi.

OYUNCUNUN RAKAMLARI

Galatasaray'a 15 milyon euroya transfer olan 23 yaşındaki yıldız bu sezon 11 maça çıktı ve 5 gol, bir asist yapma başarısı gösterdi.

MONCHİ DE İSTİYOR

Sevilla Sportif Direktörü Monchi'nin Aston Villa ile anlaşması halinde Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo'yu da İngiliz ekibine transfer etmeye çalışacağı öne sürüldü. Öte yandan Juventus'un İtalyan yıldızı ikna ettiği ve Galatasaray ile pazarlıklara başlayacağı aktarıldı.

TEKLİFLER GELİYOR

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın yıldızlarına teklifler gelmeye devam ediyor. İngiliz basınında yer alan habere göre; Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Aston Villa'da göreve başlayacak.

İspanyol futbol adamının İngiliz ekibinde göreve başlaması halinde Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo'yu transfer etmeye çalışacak.

SEVILLA İÇİN DE İSTEDİ

Monchi'nin Zaniolo'yu Galatasaray'a transfer olmadan önce Sevilla'ya da götürmek istediği ancak başarılı olamadığı ifade edildi. Premier Lig'den Bournemouth da kış transfer döneminde oyuncuya talip olmuştu ancak İtalyan yıldız tercihini Galatasaray'dan yana kullanmıştı.