Kadın 80. Bölüm İZLE FOX TV Kadın son bölüm full tek parça izle, (Ceyda'nın yanıtı ne olacak?) FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Kadın 80.Bölüm ile Salı akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

Fazilet Aşçıoğlu’nun yazdığı kitabı tamamen Bahar’a hediye etmesi onu çok duygulandırmıştır. Kitabın yazarının Bahar olması ise herkesi büyük bir heyecan içerisine sokmuştur.

80 bölümü deviren Kadın, heyecanın zirvede olacağı 80. yeni bölümü ile 28 Ocak akşamı ekranlarda. Kadın yeni bölümde neler olacak? Kadın 80 bölüm izle, Kadın son bölüm izle, Kadın canlı izle, Kadın 28 Ocak bölümü izle, Kadın 80. bölüm fragmanı, Kadın yeni bölüm izle, Kadın son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

KADIN 80.BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

KADIN 80.BÖLÜM ÖZETİ

Raif, Ceyda’nın ona olan duygularından emin olur olmaz ona evlenme teklifi eder. Bu teklif karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Ceyda’nın cevabı ise ne olacaktır? Şirin’in Sarp’ı öldürdüğünü herkesin öğrenmesiyle işler iyice karışır. Bahar’ın bununla birlikte yaşadığı şok Şirin’den tamamen nefret etmesine neden olacaktır. Enver ise küçük kızının hala bu kadar ileri gidebileceğine inanamaz. Şirin’in evden kaçması üzerine onunla iletişime geçen Enver gerçekleri bir kez daha onun ağzından duymak ister. Hala onun yapmadığına inanmak isteyen Enver’in duyduklarından sonra ise dünya başına yıkılır. Bu kadar kötülüğün içinde hala bir iyilik arayan Enver sonunda pes eder. Büyük finale son 2 bölüm kala Şirin tüm yaptıklarının cezasını çekmek üzeredir.