Kalk Gidelim yeni bölümü ile Haftaya 20.00'de TRT 1 ekranlarında olacak. Dizi severler Kalk Gidelim 91. Bölüm Fragmanı aratmaya şimdiden başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı gece yarısı burada olacaktır. Kalk Gidelim Yeni Bölüm Fragmanı izle.

Kalk Gidelim 91. Bölüm Fragmanı İzle (Yeni bölüm fragmanı)

Kalk Gidelim yeni bölüm fragmanı gece yarısı çıkacak. Kalk Gidelim 91. bölüm fragmanı çıkar çıkmaz sitemize eklenecektir. Takipte kalın...

Kalk Gidelim 90.Bölüm ÖZETİ

Mustafa Ali ve Nurcan, Nurhatçe konusunda Sevda ve Seyfettin ile yüzleşiyor. Mustafa Ali, Seyfettin’e bu sırrı kendisiyle paylaşmadığı için küsmüştür. Nurcan’ın ise Sevda’ya yaklaşımı başka olacaktır. İki elti kardeşleri bir araya getirmenin yollarını arayacaklardır.

Diğer yandan Şerif, köyün gençlerinden Behice’nin gönlünü almak için yardım ister. Kızlar bu mevzuyu erkeklerin romantik olmamasına bağlar, ve erkekler romantizm yarışına girerek hem Behice’yi Şerif’le barıştırmanın hem de eşlerine romantik olduklarını ispatlamanın yollarını ararlar. Şerif’in babası Samet, Behice’yi çok sevmiştir ve kesinlikle gönlünün alınmasından yanadır. Meryem, Ercan’a çocuk isteğini söyledikten sonra Ercan ortadan kaybolmuştur. Ercan hem köydedir, hem de yoktur.

Kalk Gidelim 91. Bölüm Fragman (Yeni bölüm fragmanı)