Kalk Gidelim yeni bölümü ile Haftaya 20.00'de TRT 1 ekranlarında olacak. Dizi severler Kalk Gidelim 96. Bölüm Fragmanı aratmaya şimdiden başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı gece yarısı burada olacaktır. Kalk Gidelim Yeni Bölüm Fragmanı izle.

Kalk Gidelim 96. Bölüm Fragmanı İzle (Yeni bölüm fragmanı)

Kalk Gidelim yeni bölüm fragmanı gece yarısı çıkacak. Kalk Gidelim 96. bölüm fragmanı çıkar çıkmaz sitemize eklenecektir. Takipte kalın...

Çocuklarının olmadığını düşünerek Ercan’dan aldığı pestili Dudu’ya yediren Şakir gerçeği öğrenir. Karısının bacaklarının geçici olarak tutmamasına sebep olan Ercan ve Efe’ye büyük bir ceza düşünmektedir. Seyfettin, Sevda ve Şerif usulsüz evlat edinmeden tutuklanır. Seyfettin, Sevda’nın suçsuz olduğunu söyler ve tüm suçlamaları kendi üzerine alır. Nurhatçe’nin elden gidebilme ihtimalinin olması herkes gibi Hacı Hüseyin’i de çok yaralayacaktır. Bu durumdan iki kat fazla etkilenir çünkü çok sevdiği, hayat arkadaşı Hatice hastadır ve onun üzülmesini istemez. Hacı, Hatice’nin hastalığını artık açıklamaya karar vermek üzeredir.