Televizyon ekranlarında yayınlanan diziler seyirci tarafından heyecanla beklenmeye devam ediyor. Ekran başındaki izleyicilerin geçtiğimiz sezon en çok sevdiği yapımların başında ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi gelmişti. Kardeşlerim dizisinde çeşitli oyuncu ayrılıkları yaşanmasına rağmen yeni sezonda yeni oyuncuların kadroya eklenmesi ve hikayenin renklenmesi ile birlikte nasıl bir sezon olacağı da büyük bir merakla bekleniyordu.

Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..." Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..."

Geçtiğimiz sezon diziler konu bakımından hukuk temalı dizilerden oluşmuştu. Ancak yeni sezonda bu işlerin tamamen değişmesi bekleniyor. Dizilerin sezon finali yapmasının ardından yaz aylarında yaz dizileri ekranlara gelmiş ve bazı yaz dizileri yeni sezonda da yerini garantilemiş durumda. Bu dizilerden bazıları da Fox TV ekranlarında yayınlanan Tozluyaka ile Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizileri olarak ifade ediliyor.

Kardeşlerim Dizisinin Pabucu Dama Atılabilir

ATV ekranlarında yayınlanan ve bir lise dizisi olan Kardeşlerim dizisinin tahtı şimdiden sallanmaya başladı. Yaz sezonunun en sevilen ve reytingleri ile başarı gösteren dizilerinden Tozluyaka ile Duy Beni dizilerinin yeni sezonda da hız kesmeden devam etmesi bekleniyor. Ancak kanallar tarafından henüz konu hakkında resmi bir açıklama gelmiş değil.

Duy Beni dizisi bu süreçte Perşembe akşamları yayınlanmaya devam edecek. Tozluyaka ise Pazar akşamları izleyici ile buluşuyor ancak yeni sezonda devam etmesi halinde günü değişerek Perşembe gününe alınması muhtemel olarak görülüyor.

Kardeşlerim Dizisi için Tehlike Çanları Çalıyor!

Kardeşlerim dizisinde yeni sezonda hikayeyi daha canlı ve ilgi çekici hale getirebilmek için bazı önlemlerin alınması bekleniyor. Bu önlemler dahilinde dizi kadrosuna yeni isimlerin katılması bekleniyor ve hikayenin hareketlendirilmesi için çalışmalar devam ediyor. Ancak yeni yaz dizilerinin yeni sezonda Kardeşlerim dizisinin izlenme oranlarını düşürebileceği ve dizinin devamı için bir tehlike yaratabileceği konuşulanlar arasında yer alıyor.