TRT Spor'a konuşan Kaya Çilingiroğlu, Galatasaraylı futbolcularla ilgili ayrı ayrı tespitler yaptı.

MERTENS VE K.DEMİRBAY'A ÖVGÜLER

"Galatasaray dolu dizgin inanmış bir şekilde yoluna devam ediyor. Dağınık oynuyorlar ama bol pozisyona giriyorlar. 2 haftadır böyleler. Maçın lideri Mertens, yıldızı Kerem Demirbay. Mertens, geçen senenin de üzerine çıktı. Icardi'yle de iyi anlaşıyor. Hücumdaki dönen topları hep topluyor. Bu şans değil, öz sezileri çok kuvvetli."

"BİTİRİCİLİKTEN DAHA İYİYDİ..."

"Icardi'nin gol öncesi yaptığı bir fake var bütün golü özetledi resmen. Bitiricilikten daha iyiydi bence. Kerem Demirbay'a penaltıyı bırakması da önemli bir jestti."

"GALATASARAY TARAFTARI KÜSMEDİ"

"Stat açıldığından beri Galatasaray taraftarı hiçbir zaman takımına küsmedi. İçerde muazzam itici bir gücü var seyircinin."

"İZLERKEN İNSANI SİNİRLENDİRİYOR"

"Ndombele oyuna sonradan niye girdi anlamadım. Yerli oyuncuyu oynat, onları kazan. Genç adamı sok en azından o atmosferi teneffüs etsin. Bu ısrarı anlamıyorum gerçekten. Kilolu halini izlerken insanı sinirlendiriyor. Ya Okan'ın inatlaşması var ya da kontratında bir madde var çözemedim."

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

"BERKAN 40 YILLIK SOL STOPER GİBİ"

"Berkan Kutlu'yu da dikkatli izledim. 40 yıllık sol stoper gibi hatasıza yakın oynadı. Kendinden emin çıkışları, çok dengeli kaldı. Dün Kerem Aktürkoğlu vasat oynadı ama mücadelesini bırakmıyor. "

"MUSLERA'NIN HEYKELİ DİKİLSİN"

"Geçen gün Fenerbahçe, Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda'nın heykelini dikti bence Galatasaray da Muslera'nın heykelini diksin. Hem ahlaklı hem de çok başarılı bir sporcu. Aldığı paranın hakkını sonuna kadar veriyor."

DERRİCK KÖHN'E ÖVGÜLER

"Galatasaray harika oyuncu transfer etmiş. Sacha Boey'in rekorunu kırabilirler. Muazzam atlet, topla birlikte süratli, mücadeleci. Çok farklı bir oyuncu transfer etmişler."

"GALATASARAY 10 KERE OYNASA..."

"Sparta Prag'a yenildiği maçı Galatasaray, 10 kere oynasa 5 kere yener, 3 kere berabere kalır, 2 kere mağlup olurdu. O maçı dikkatli seyrettim. Bir takımın başına gelebilecek en kötü şeyler başına geldi Galatasaray'ın. Goller kaçıldı, kontra ataklarda rakip çok kolay goller buldu. Kaan'ın atılması da hiç hesapta değildi." sözlerini kullandı.