Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e sert sözler kullandı.

"REKOR ZARAR AÇIKLAYACAK"

"Bakın görürsünüz önümüzdeki sene sonunda Galatasaray, rekor zarar açıklayacak. 1 sene sonra Galatasaray'a bu hususta UEFA'dan ceza gelebilir. Büyük tehlike var. Dursun Özbek bu yüzden aday olmak istemiyor. İlk döneminde de rekor zarar açıklamıştı. Daha sonra Mustafa Cengiz, UEFA'ya karşı 3 yıllık yapılanmayla borçları TL'ye çevirerek rayına oturttu bazı şeyleri. Üstelik 2 şampiyonluk, 2 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kazanarak."

Ertem Şener: "Erden Timur yeri yerinden oynatacak!" Ertem Şener: "Erden Timur yeri yerinden oynatacak!"

"HADİ ÇIK BAKALIM"

"Dursun Özbek diyor ki borç yapılandırmasından çıkacağım. Ben de çıkamazsın diyorum. Çıkman için daha ucuz para bulman lazım. Nereden bulacaksın? Yapılandırmanın bir şartı var. İçeri giren parayı önce yapılandırmadan kesiyor banka. Hadi çık bakalım. Mevduat faiz yüzde 50 olmuş sen yüzde 8'le borçlanmışsın oradan çıkacağım diyorsun. Sana kim verir o kadar parayı. ABD Devleti o paradan borçlanıyor. Kimi kandırıyorsun?"

"MAAŞ DENGESİ BOZULDU"

"Galatasaray'da maaş dengesi bozuldu. Kopenhag maçında Torreira'ya bakın o bile iyi oynamadı. Neden? Yedek bekleyen Ndombele daha fazla maaş alıyor. Tete, Zaha ve Ziyech'e ne gerek vardı? Bir tanesini alsaydın sadece. Onun yerine sol bek al. Bak halen sol bek arıyorsun Ocak ayında. Yanlış kadro mühendisliği yaptılar." dedi.