Kaya Çilingiroğlu, devre arasında takıma katılan Derrick Köhn'ü çok beğendiğini açıkladı.

"BOEY'DEN DAHA KIYMETLİ..."

"Köhn gelişme gösterip, sakatlık yaşamazsa Sacha Boey'den daha kıymetli futbolcu almışlar diyebilirim. Atletizmi, sürati çok iyi. Ben Avrupa'daki maçlarda bile bu kalitede bir futbolcu görmedim."

"3.5 MİLYON EURO PARA DEĞİL"

"Kim aldıysa tebrik etmek lazım. Galatasaray bedavaya muazzam bir transfer yapmış resmen. 3.5 milyon Euro bu adam için para değil. Savunma tarafına baktım orada da başarılı. Ayrıca ayaklarını da iyi kullanıyor."

"ICARDİ PARANIN KARŞILIĞINI VERİYOR"

"Icardi'yi eleştiriyoruz, genç yaşına rağmen çok fazla Avrupa'da tutunamamıştı ancak Galatasaray'da aldığı paranın karşılığını veriyor. En basiti Icardi'nin attığı gollerle Galatasaray elemeleri geçip Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldı."

"MUSLERA'YA NE İSTERSE VERİRİM"

"Muslera'ya gözüm kapalı ne isterse veririm. 3 şampiyonluğa direkt etkisi var. Hatta 2014-2015 sezonu için 'Şampiyon olamazlar' demiştim. Muslera çok ciddi bir etki yaptı, şampiyon oldular. Son 10 senenin açık ara en iyi kalecisi. Matematik yanılmaz."

Arda Turan'a Okan Buruk uyarısı yapıldı! Arda Turan'a Okan Buruk uyarısı yapıldı!

"GALATASARAY, REAL MADRİD GİBİ YAPMALI"

"Bugün Dünya'nın en iyi kulübü Real Madrid'e bakıyorsun iskelet kadroyu hep koruyorlar, diğerleri ise figüran. Galatasaray da Real Madrid gibi yapmalı Muslera, Abdülkerim, Torreira, Icardi'yi kadroda tutup takım iskeletini korumalı." şeklinde konuştu.