TRT Spor'a konuşan Kaya Çilingiroğlu'nun iki kulüple ilgili kıyaslamaları şöyle...

Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı" Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı"

"DZEKO BU KALİTEDE İSİM DEĞİL"

"Icardi o golde o kadar sakin ki maçın son dakikaları ve sen topu kontrol edip hiç gerilmeden rahat bir şekilde golü atıyorsun. Gerçekten inanılmaz. Dzeko olsa direkt vururdu hiç kontrol bile etmez, top rakipten dönerdi. Gole kadar geldi orta sahaya kadar pas dağıttı. Dzeko bu kalitede bir isim değil. İkisi arasında bir fark var. Dzeko biraz daha profesyonel ama Icardi biraz daha rahat. Buna rağmen kalitesinden bir ödün yok. O kadar inanmışlar ki Galatasaraylı arkadaşım gol olduğunda ayağa bile kalkmadı."

"GALATASARAYLILAR ÖYLE DEĞİL"

"Fenerbahçelilerle oturuyorum kaybedilen şampiyonluklardaki Denizlispor ve Trabzonspor maçlarını anlatıyorlar. Galatasaraylılar öyle değil. Real Madrid, Bilbao, Leeds'deki anılarını anlatıyorlar. İki kulüp arasındaki fark da bu. Ben o maçta stattaydım, kimse oturup 5-0'lık Chelsea mağlubiyetini hatırlamıyor çünkü kazanmaya fokuslanıyorlar."

"AİLE ORTAMINI SAĞLAYAN OKAN BURUK'TUR"

"Takımda aile ortamı var, maç sonu çoluk-çocuk herkes sahada. Bunu sağlayan Okan Buruk'tur. Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a bakıyorsun her gol stres, baskı. Oyuncularına, taraftarına da yansıyor bu halin."

"NEDİR BU NDOMBELE SEVDASI?"

"Okan'ı eleştirdiğim tek nokta, her maçta Ndombele'yi oyuna alması. Gol atsa annesinden daha çok sevinecek. Nedir bu Ndombele sevdası? Al Eyüp'ü şans bulsun çocuk." dedi.