Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin teknik direktörleri Okan Buruk ve İsmail Kartal hakkında da çarpıcı tespitler bulundu.

Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..." Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..."

"DOMİNE ETTİĞİ MAÇ SAYISI 10'U GEÇMEZ"

"Galatasaray winner bir takım. Puan kaybetmek kimsenin aklından geçmiyor. Bunu sahadaki futbolcu, tribünlerdeki taraftar ve kenardaki Okan Buruk'da görüyoruz. İyi oynamadığı maçlarda bile kazanma alışkanlığı var. Ben iddia ediyorum bu sezon ligde Galatasaray'ın rakibini domine ettiği maç sayısı 10'u geçmez."

"RAKİPLERE BÜYÜK SAYGISIZLIK"

"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç diyorki 'Bizi şampiyon yapmayacaklar' sen bunu dersen futbolculara da teknik direktörüne de kötü bir etki bırakırsın. İsmail Kartal'ın kendisi de itiraf etmiş zaten 'Beni içerden de desteklemiyorlar' diye. Şimdi bir Okan Buruk'un duruşuna bak bir de İsmail Kartal'ın Yönetimlerin açıklamaları, demeçleri sahaya tesir ediyor işte. Ligin bitimine 8 hafta kala Olağanüstü Genel Kurula ne gerek var? Zarar ediyorsun veya etmiyorsun Türkiye Kupası'nı bu kadar aşağılamanın ne anlamı var? Yayıncı kuruluşta çalışanlar var, TFF'de çalışan görevliler var onlara haksızlık yapılıyor bence. Belki 2.lig 3.lig'den gelen takımlar seninle maç yapıp oyuncu satacak. Rakiplere de büyük saygısızlık."

"DÜŞÜK FİZİĞİYLE BİLE GOL ATIYOR"

"Icardi düşük fiziğiyle bile gol atabiliyor. Sahada yürüyerek de katkı sağlayabilir. Ama Dzeko da o yok. Her şeyini sahaya vermesi gerekiyor. Bundan bağımsız Carlos Vinicius'u beğenmiyorum. Adamı izlerken ben yoruluyorum. Fizik ve tekniği çok yetersiz. Galatasaray kalitesinde bir forvet asla değil."

"BENİ TRT'DEN KOVARLAR..."

"Ali Koç'un Erden Timur'a söylediği sözleri ben söylesem beni TRT'den kovarlar. Şaka gibiyiz gerçekten yok U-19 takımı ile çıkacaklar ligden çekilecekler hangi Avrupa ülkesinde bunlar var? Afrika'da futbol olmayan Angola'da bile bu rezillikler yaşanmaz." ifadelerini kullandı.