Kaya Çilingiroğlu, Aboubakar ve Icardi hakkında sert yorumlarda bulundu.

"TORREİRA VE ICARDİ LİDER DEĞİL"

Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha

"Galatasaray'ın şampiyon olması için İsmail Kartal'ın olmayacak hatalar yapması gerekiyor. Galatasaray'da Muslera ve Mertens dışında lider oyuncu yok. Torreira ve Icardi iyi oyuncular ama lider değil. Birisi Arabistan'da tatil yapıyor, diğeri Uruguay'a gidiyor bunlar takıma liderlik yapacak isim değiller. Muslera'nın parmağı kırıldı 3 hafta sonra maça çıktı."

"BARIŞ ALPER'İ BEĞENİYORUM AMA..."

"Barış Alper çok iyi oyuncu, beğeniyorum ama her pozisyonda hakeme itiraz, kendini yere atmalar, eller hep havada. Bırak artık bunları. Futbolunu geliştirmene bak sen. Kerem Aktürkoğlu da aynısını yapıyor."

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY DERBİSİ YORUMU

"Beşiktaş'ta Amartey ve Necip ön plana çıkıyor. Icardi, ilk 11 oynarsa Beşiktaş adına avantaj olur. Müthiş oyuncu ama disiplinsiz. Antrenmanlara bile çıkmıyormuş. Bayern Münih'e karşı panenka penaltısı atıyorsun şov yapmak için sana o panenkayı Avrupa'nın büyük takımları attıramaz. Ben idareci gözünden bakıyorum. Aboubakar da bana göre çöp transfer. İyi oyuncu olsa ne olur? Ligde 4-5 gol atmış, 3.5 milyon Euro maaş alıyor." şeklinde konuştu.