Kaya Çilingiroğlu, yapılan kadro mühendisliğinin başarısız olduğunu iddia etti.

"HESAP VERMESİ GEREKİYOR"

"Kerem ve Barış Alper varken 3 tane forvet alacağına bir tane sol bek, bir tane de niye 6 numara almadın, nasıl kaçırırsın Fred'i? Yine sezon başındaki transferlerden Halil'in konsantrasyonu yok, Bakambu zaten iyi golcü değil. Afrika Kupası'na gitti oynatamıyorsun bile. 2014'ten beri sol bek sıkıntısı var. Alex Telles'ten sonra gelen hiçbirisi olmadı. Burada transferleri, kadro mühendisliğini yapan Erden Timur'un hesap vermesi gerekiyor. Üstelik paralar da gerçekten çok yüksek. İleride kulübü zora sokabilecek cinsten rakamlar."

MERTENS'E ÖVGÜLER

"Rashica, Zaha'dan eksik bir oyuncu deği. Ama Mertens iyi ve zeki futbolcu. Hücumda ribaundları topluyor, iyi paslar atıyor. Hem kendi oynuyor, hem de takım arkadaşlarını oynattırıyor."

Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..." Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..."

"BÜTÜN DENGELERİ BOZDUN"

"Zaha'yı transfer etmeden önce 5 maç üst üste seyrettin mi yok? Bir oyuncuyu alırken neden kariyerini, karakterini araştırmıyorsun? Crystal Palace dediğin takım Premier Lig'de son 6 takım arasında hep yer alıyor. Bu kulübün en iyi oyuncusunu alsan ne olur? Geçen seneki bütün dengeleri bozdun transfer çalımı yapma adına." dedi.