Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray'ın Avrupa kupalarında başarılı olması gerektiğini anlattı.

"YETERLİ DEĞİL"

"Galatasaray'ın Türkiye'de rakipleriyle şampiyonluk farkını açması yeterli değil. İnsanlar olaylara benim baktığım pencereden bakmayabilirler. Yayıncı kuruluş eskiden 500 milyon Dolar'la ihaleye giriyordu şimdi rakamlar 130 milyon Dolar'a kadar düştü. Avrupa başarısı da gerekiyor gelirlerini arttırıp daha iyi transferler yapabilmek için."

Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı

"HEDEF İMKANSIZ OLABİLİR..."

"Okan Buruk basın toplantısında imza attıktan sonra diyor ki 'Hedefimiz 25.şampiyonluk' ne olacaksın şampiyon olduktan sonra? Şampiyonlar Ligi'ndeki Yarı Final - Final maçını evinden oturup izleyeceksin. Ben Okan Buruk gibi futbolculuğunda Avrupa kupaları kazanmış bir futbol adamından Şampiyonlar Ligi'ni hedeflemelerini beklerdim. Hedefin imkansız veya uzak olabilir ama bir idealin olur ve ona doğru yürürsün."

"GELECEĞİ PLANLAMIYORLAR"

"Her zaman devlet çıkıp senin borçlarını yapılandıramaz gün gelecek o paraları ödemek zorunda kalacaksın ve iş artık kulüplerin satışına doğru gidiyor. Bu artık kaçınılmaz bir son. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın hiçbirisi geleceği planlamıyorlar. Şampiyon olalım da koltuklarımızda devam edelim derdindeler." ifadelerini kullandı.