FUTBOL

Kıran kırana Farfan pazarlığı!

Abone Ol

Terim’in kanatlarda hızlı bir oyuncu transferi istemesi nedeniyle harekete geçen yöneticiler Nani’den gelen olumsuz yanıt sonrası Almanya’ya uçtu.

CİMBOM PERULU’DA ISRARCI

Burada Schalke 04 Kulübü ile masaya oturan G.Saray’a, Almanlar kapıyı 9 milyon Euro’dan açtı. Sarı kırmızılıların Perulu oyuncu için Schalke’ye teklifi ise 6 milyon Euro oldu. Ancak bu transferde ısrarcı olan ve pazarlığı sürdüren G.Saray, Alman kulübünün istediği bonservis ücretini 1 milyon Euro aşağı çekmeyi başardı. Schalke de son olarak Jefferson Farfan’ı 8 milyon Euro’ya satabileceğini belirtti.

Sarı kırmızılıların 1 numaralı hedefi Jefferson Farfan, G.Saray transferiyle ilgili bir şey bilmediğini ve Schalke’nin 3 yıllık sözleşmeli oyuncusu olduğunu dile getirdi.

1 HAFTA İÇİNDE NETLEŞECEK

Bu futbolcu ile ilgilendiklerini geçtiğimiz günlerde bizzat açıklayan Başkan Ünal Klasbahis Aysal ise kurmaylarına işi bitirmeleri yönünde yetki verip 1 haftalık tatile çıktı. Farfan transferi için son gelinen noktada, Schalke halen 8 milyon Euro bonservis bedelinde diretiyor. Galatasaray ise, 6 milyon Euro teklif edip bu parayı kısa vadede ödeme kozu ile Almanları ikna etmeye çalışıyor. Farfan’ın sarı kırmızılı formayı giyip giymeyeceği 1 hafta içinde netleşecek.

Sporx
Abone Ol