Futbolseverlerin merakla beklediği Konyaspor Galatasaray maçı BEin Sports ekranlarından canlı şekilde izle nebilecek. Peki Bein Sports şifresiz yayın yapacak mı? Konya gs maçını internet üzerinden canlı izleme linkleri verilecek mi? Bu konu hakkında yapılan sorgular için bilgilendirme ve Galatasaray Konyaspor maçı muhtemel 11'leri sitemizde olacaktır.

Konyaspor Galatasaray şifresiz canlı izle | Bein Sports HD 1 İZLE

Konyaspor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak müsabakayı hakem Koray Gençerler yönetecek. Mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak. Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi hakem Koray Gençerler yönetecek. Saat 19:00'da oynanacak karşılaşma Beinsports'tan naklen yayınlanacak.


İki takımın eksikleri

Ev sahibinde Deni Milosevic sarı kart cezası sebebiyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlığı süren Ferhat Öztorun ise Galatasaray karşısında görev alamayacak. Galatasaray'da ise sarı kart cezalısı Marcao ile sıtma tedavisi süren Henry Onyekuru sahada yer alamayacak. Tedavi süreci devam eden Andone'nin yanı sıra Nagatomo, Emre Mor ve Jimmy Durmaz kadroya alınmadı.

Muhtemel 11'ler

Konyaspor
Serkan
Skubic
Selim
Anicic
Alper
Ömer Ali Şahiner
Johnsson
Volkan
Bajic
Thuram
Daci

Galatasaray
Muslera
Linnes
Donk
Ahmet Çalık
Saracchi
Lemina
Seri
Feghouli
Emre
Ömer Bayram
Falcao

Malesef Türkiye'de Konyaspor Galatasaray şifresiz canlı veren bir kanal mevcut değil. Dilerseniz Bein Sports ve ya Bein Connect üzerinden tek maç satın alabilirsiniz. Justin TV ve canlı maç izle uygularını tavsiye etmiyoruz. Legal olarak izlemek için Bein Sports tek maçlık uygun paket satın alabilirsiniz.

Galatasaray'da üç futbolcu forma giyemeyecek

Galatasaray’da 3 futbolcu yarınki müsabakada görev yapamayacak. Sarı kart cezalısı Marcao ile sıtma tedavisi süren Henry Onyekuru sahada yer alamayacak. Adaptasyon çalışmaları devam eden Florin Andone de maçta forma giyemeyecek.