Geçen hafta Nordsjaelland - Fenerbahçe maçı için Danimarka'ya giden Ertem Şener, 12 Aralık'ta oynanacak Kopenhag - Galatasaray müsabakasıyla ilgili ilginç bilgiler aktardı.

"ZEMİNİ BUZLAYACAKLAR"

Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı" Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı"

"Galatasaray'ı Kopenhag karşısında büyük bir tehlike bekliyor. Geçen hafta Danimarka'daydım biliyorsunuz ve şunu öğrendim, Kopenhag kulübünün yetkilileri zemini buzlayacak. Rakiplerini durdurmak için bunları hep yapıyorlarmış o yüzden Şampiyonlar Ligi'nde evinde maç kaybetmiyorlarmış. Hava şartları zaten buna müsait. 4 derece gösteriyor ama oranın 4 derecesi Türkiye için -15 demek. Kendi takımları o sahada oynamaya alışkın ama Galatasaray değil. Buradan Dursun Özbek ve Erden Timur'a sesleniyorum lütfen gerekli önlemleri ve denetimleri yaptırın."

"KOREOGRAFİ DE OLACAK"

"Rams Park'da Galatasaray - Manchester United maçında yapılan koreografiye nispet bir şekilde koreografi de hazırlayacaklarmış."

"GALATASARAY TARAFTARINI UYARIYORUM..."

"Buradan maça gidecek olan Galatasaraylı taraftarları uyarıyorum. Kopenhag taraftarı çok pis bir taraftar. Geçen sene Kopenhag - Trabzonspor eleme müsabakasını anlatmıştım oradan biliyorum. Biz onlara göre beyefendi kalırız. Stad arkasında bira tankerleri var oradan biralarını alıp meşalelerle stadın içerisine giriyorlar. Lütfen çok dikkatli olun." sözlerini kullandı.