Eski dönemlerde küçük yaşta şöhret olan pek çok sanatçı bulunuyor. Özellikle bazı isimler bir döneme damga vurmayı başarmışlardı. Bir zamanların en çok konuşulan ismi Küçük İbo, adından da anlaşılacağı üzere küçük yaşta şöhret olmuş ve bunun ardından yıllar içerisinde ünlü sanatçıların veliahtı olarak görülmüştü. En büyü rakibi de o dönemlerde küçük Onur olarak biliniyordu. İbrahim Tatlıses’in koltuğuna oturacağı düşünülen Küçük Onur bir dönem hızlı bir şekilde parladıktan sonra aynı hızla yeniden sönmüştü.

Küçük Onur’un Son Hali Şaşırttı!

Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı" Beşiktaş'a gönderme yaptı: "Bak transfer çalımı"

Küçük Onur 90’lı yılların sonunda ve 2000’li yılların başında en çok konuşulan isimler arasında yer alıyordu. Tam ismi Onur Sarıkaya olan ünlü isim o dönem hem söylediği şarkılar hem de yaşına rağmen sahip olduğu sesi ile kısa sürede insanları büyülemeyi başarmıştı. Şimdilerde ise 39 yaşında olduğu biliniyor.

Küçük Onur uzun zamandır kameralardan uzak bir hayat yaşıyor. Zaman zaman pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Özellikle ünlü şarkıcının son halini görenler gözlerine inanamıyorlar çünkü geçen yılların ünlü şarkıcıya pek nazik davranmadığı belirlendi.

Bir zamanların en popüler küçük şöhretleri geçen zamanla birlikte değiştiler. Pek çoğuna zamanın pek adil davranmadığı görüldü. Bir dönem küçük yıldızlar bambaşka hayatlar yaşarken şimdilerde çok daha başka hayatlar yaşamaya başladılar.

Albümleri Yok Satıyordu!

Küçük Onur’un küçük yaşta yaptığı albümler bir zamanlar herkes tarafında çok seviliyor ve adeta yok satıyordu. Aynı zamanda pek çok dizide de rol aldığı için eski dönemlerde neredeyse tanımayan kimse yoktu. Uzun süredir haber alınamayan Küçük Onur’un son halini görenler tanıyamıyor. Şimdilerde ise saha sakin bir yaşam tercih ettiği belirlendi.