Kuruluş Osman 13. Bölüm İZLE ATV Kuruluş Osman son bölüm full tek parça izle, ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman 13.Bölüm ile Çarşamba akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

13. bölümü deviren Kuruluş Osman, heyecanın zirvede olacağı 13. yeni bölümü ile 4 Mart akşamı ekranlarda. Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? Kuruluş Osman 13. bölüm izle, Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman canlı, Kuruluş Osman 4 Mart izle, Kuruluş Osman 13. bölüm fragmanı, Kuruluş Osman yeni bölüm, Kuruluş Osman son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

KURULUŞ OSMAN 13.BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

KURULUŞ OSMAN 13.BÖLÜM ÖZETİ

Kayı Obasından sürülen Osman Bey, Samsa Çavuş'un obasına gider ancak Samsa Çavuş'la giriştiği kavga iplerin kopmasına neden olur. Cengiz Han'ın emanetlerini eline geçeren Balgay, büyük bir kudrete kavuşurken, Balgay'dan sancak beyliği alan Dündar, Osman Bey'e karşı yeni hamleler planlamaktadır. Cengiz Han'ın emanetlerini geri almanın yolunu arayan Osman Bey ise Samsa Çavuş'un kendisini hasım ilan etmesiyle sarsılır. Balgay ise Osman Bey'in yumuşak karnı olarak gördüğü Bala Hatun'u hedefine koyar. Osman Bey'in gizemli ziyaretçisi kim? Osman Bey'i hasım ilan ederek liderlik mücadelesine giren Samsa Çavuş ihanet mi edecek? Osman Bey, Samsa Çavuş'un meydan okumasını affedecek mi? Osman Bey'le aralarına soğukluk giren Kayı Obası'nın emektarları ve Ertuğrul Gazi'nin yoldaşları Bamsı Bey ve Abdurrahman Gazi nasıl bir yol izleyecekler? Beylik niyetini ortaya koyan Osman Bey, kendisine kurulan pusudan kurtulabilecek mi? Bıçaklanan Bala Hatun'un akıbeti ne olacak?