Orta'nın yeni mesleği, MHK'nin başına geçecek isim de belli oldu. Gazeteci Gökhan Dinç'in aktardıkları şöyle...

YENİ MHK BAŞKANI CÜNEYT ÇAKIR

"Lale Orta, gelecek sezon MHK başkanı olacak Cüneyt Çakır'ın yerine vekâleten bakıyor."

LALE ORTA 2 YERDEN MAAŞ ALACAK

"MHK Başkanı Lale Orta 6 Şubat'ta UEFA gözlemciler listesini yeniliyor. Listeden 2 isim çıkıyor yerine Lale Orta ve Cüneyt Çakır ekleniyor. Gelecek sezon MHK başkanı Cüneyt Çakır olacak. Lale Orta kendi adını UEFA gözlemciler listesine yazıyor."

"Lale Orta, yazın MHK başkanlığı sona erdiğinde Fenerbahçe yönetim kurulu üyesinin sahip olduğu üniversitede görevine devam edip, aynı zamanda TFF'den gözlemcilik parasını alabilmek için kendi adını UEFA gözlemciler listesine yazıyor. Böylece 2 farklı yerden maaş alacak."

ERMAN TOROĞLU "BU MAÇI HALİL UMUT MELER YÖNETMELİYDİ"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş - Galatasaray derbisinin hakemi Ali Şansalan'ı değerlendirdi.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk'un altını oyuyorlar" Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk'un altını oyuyorlar"

"Beşiktaş - Galatasaray maçı dönüm noktası. Bu maçı yönetecek hakem Halil Umut Meler'di. Senin başka hakemin yok ama öyle şeyler dönüyor ki Ali Şansalan oluyor. Bu maç önemli. Ben Halil Umut Meler'e güveniyorum. Yarınki maçta bir hata olursa bunun altından kim kalkacak?"

"BEN İNANMIYORUM"

"Ben hakemin bilgisayardan verilerden çıktığına inanmıyorum. Bunları geçeceksin. Ben güvenmiyorum. Federasyona da disipline de tahkime de güvenmiyorum. Bana o güveni veremediler. İnşallah derbiden sonra fazla mesai yapmayız." ifadelerini kullandı.