MHK Başkanı Lale Orta'ya tepkiler gelmeye devam ediyor. Bu kervana son olarak A Spor yorumcusu Levent Tüzemen katıldı. Tüzemen'in yaptığı açıklamalar şu şekilde...

"BÜTÜN TÜRKİYE 'KIRMIZI' DİYOR"

Bütün Türkiye Dubois'in pozisyonuna kırmızı kart diyor. Kerem'in pozisyonu ofsayt değil. Niye kaldırıyorsun yardımcı hakem? Giderse gol olacak. Erman Toroğlu'nun bir lafı vardı, "Yanlarım ağrıyor" diye. Yanlar çok tehlikeli. Lale Orta bu konuda görevini kötü kullanmıştır. Bugün bu kırmızı kartın verilmemesi, Lale Orta'nın eseridir.

"JANUZAJ'I ATTIRDIN"

Aynı hakem Serkan Tokat, Başakşehir maçında Zanuzaj'ın kaydığı pozisyonda kırmızı kartla attıran VAR hakemi değil mi? Hakem "oyna" dedi. Kart da göstermedi. Döndürdün kırmızı kart gösterdin. Orada doğru yapıyorsun.

"LALE ORTA'NIN ESERİ"

Bu Serkan Tokat kim biliyor musunuz? Kayseri'de Icardi'nin şutunun elle kesildiğinde penaltıyı görmeyen VAR hakemi. Gözlerine perde inmiş. Aynı Serkan Tokat çağırmıyor. Çünkü bu Lale Orta'nın eseri.

"BU AÇIKLAMALAYLA KENDİNİ AKLAYAMAZSIN"

Sen Donk olayında eğer VAR odasından resmi alıp Trio'ya 'Bunu tartışacaksınız' diye talimat gönderiyorsan, çıkıp bu açıklamalayla kendini aklayamazsın Lale hanım.

Galatasaray'ın yeni sezon iç saha forması basına sızdı! Galatasaray'ın yeni sezon iç saha forması basına sızdı!

"İSTİFA ETMENİZ LAZIM!"

Sizin burada yaptığınız iş, üniversitede yaptığınız öğretim üyeliği ile eşdeğer değildir. Siz adalet dağıtan yerdesiniz. Siz adalete müdahale ettiniz. Lale hanım görevinizi kötüye kullandınız. Siz bir öğretim üyesisiniz. Öğrencilerinize dersinizi anlatıyorsanız bu kurumdan derhal istifa etmeniz lazım.