Levent Tüzemen, Sarı-lacivertlilerin aldığı kararı yanlış bulduğunu belirtti.

Ümit Özat'tan Erden Timur sözleri: "Aylar önce söylemiştim!" Ümit Özat'tan Erden Timur sözleri: "Aylar önce söylemiştim!"

"TRAVMAYI HEP HATIRLAYACAKLAR"

"Avrupa'ya yine rezil olacağız. Fenerbahçe'nin Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkması tam bir skandal. Genç oyuncular, sakatlanarak mı takımın 6 kişi kalmasını sağlayacak. Bu yorumu sayın Erol Bilecik'in açıklamalarından anladığım kadarıyla yapıyorum. Çünkü Bilecik, 'Maç 90 dakika sürmeyecek' dedi. TFF itibar suikastine uğruyor ancak çare üretemiyor. U19'da görev yapan oyuncular, belki tarihe geçecek ama futbolculuk hayatları sürdüğü müddetçe bu travmayı hep hatırlayacaklar. Ben oyuncuların ailelerinin yerinde olsam bu duruma izin vermem. O gençler, Fenerbahçe'ye oynamak için geldiler. Ama bir inat uğruna piyon durumuna getiriliyorlar."

"ICARDİ OYNAMAMALI"

"Futbolcuların oyundan kendilerini ne şekilde dışarı çıkaracaklarını merak ediyorum. 'Sakatlandım' mı diyecekler, yoksa rakibe yapacakları hamleler nedeniyle sahayı kart görerek mi terk edecekler. Galatasaray'ın hocası Okan Buruk bunun analizini yapmalı, tedbirini almalı. Başta Icardi olmak üzere bazı oyuncularını oynatmamalı." sözlerini kullandı.