Levent Tüzemen, Fenerbahçe'nin ligden çekilme kararının mümkün olmadığını söyledi.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan eleştiri: "Daha önce neredeydiniz?" Rasim Ozan Kütahyalı'dan eleştiri: "Daha önce neredeydiniz?"

"BURASI MUZ CUMHURİYETİ DEĞİL!"

"Ne Beşiktaş, ne Fenerbahçe ne Galatasaray ne de diğer kulüpler öyle takımını ligden çekemez. Burası Muz Cumhuriyeti değil. Devlet size izin vermez. Kendi kişisel egolarınızı, şahsi hırslarınızı böyle büyük camialarda meşgale edemezsiniz. Neymiş? Trabzon'da maç oynanamazmış. Gerekli güvenlik önlemleri sağlanır ve oynanır."

"TAHRİK ETTİLER!"

"Fenerbahçeli futbolcular olta işareti yaptılar. O futbolcular sosyal hayatında balık tutuyor da olta işareti mi yapıyor? Maalesef bazı oyuncular iyi niyetli değildi. İki takım adına da söylüyorum. İstemeden de olsa birbirlerini tahrik ettiler. Trabzonspor'da Eren Elmalı, Fenerbahçe'de ise Serdar Dursun ortamı sakinleştirmeye çalıştı."

"GALATASARAY KIRILABİLİRDİ"

"Galatasaray, Kasımpaşa maçında çok dağınık oynadı. Eğer puan kaybı yaşansaydı şampiyonluk yolunda kırılabilirlerdi. Sadece puan açısından söylemiyorum belki bir düşüş de olabilirdi. Şimdi milli ara sakatların düzelmesi adına iyi gelecektir." ifadelerini kullandı.