Levent Tüzemen, Galatasaray yönetimine de bazı noktalarda eleştirilerde bulundu.

Serhat Akın: "Galatasaray'a giderse çıldırırım..." Serhat Akın: "Galatasaray'a giderse çıldırırım..."

"GALATASARAY ŞAMPİ DİYEBİLİRİM"

"Ankaragücü, Antalyaspor ve Beşiktaş galibiyetlerinden sonra artık Galatasaray şampi diyebilirim. Büyük aksaklıklar olmazsa bu ipi göğüsleyecek."

"İLK KEZ MUSLERA..."

"Beşiktaş taraftarı, sahaya yabancı maddeler atarak takımının vitesini düşürdü. Galatasaray'ın da hırslanmasını sağladı. Ayrıca Fernando Muslera, ilk kez bir Beşiktaş derbisinde de hata yapmadı. Geçmişte çok hatalarına şahit olmuştuk. Rashica'nın oyundan alınması da Beşiktaş'ın hücum gücünü düşürdü."

"KEREM VE BARIŞ TOP KAYBI YAPTI AMA..."

"Galatasaray takım savunmasında başarılıydı. Nelsson, Sanchez ve Torreira bu anlamda ön plana çıktı. Hücumda Barış ve Kerem çok top kaybı yaptı ama mücadele ettiler. Icardi'nin geriden top dağıttığı anlarda hücuma katkı verdiler."

"YÖNETİM NEDEN SUSUYOR?"

"Icardi'nin yerde kaldığı bir pozisyon var, ceza sahası içerisinde. VAR neden karışmadı? Kaç kere Icardi'nin penaltılarını harcadılar, saymadım. Galatasaray yönetimi neden susuyor? Kulağının üstüne yatmasınlar. Yabancı hakem getirmeyi düşünüyorlarmış. Şampiyonlar Ligi maçlarında gördük ne yaptıklarını. Ofsayt çizgisi çekemiyorlar. Gözünün önündeki kırmızı kartları veremiyorlar. Championship hakemini getirdiler Galatasaray'ın maçına atadılar." dedi.