Levent Tüzemen, galibiyete rağmen Galatasaray takımıyla ilgili bazı eleştiriler yaptı.

"OKAN HOCA O İLGİYİ GÖSTERMELİ"

"Galatasaray'da Hakim Ziyech diye bir futbolcu var. Beğen veya beğenme bu senin kontratlı futbolcun. Takıma kazandırmak gerekiyor. Özellikle Okan Hoca o ilgiyi göstermeli, gerekiyorsa sırtını sıvazla, bak oyuna girdi maçı çevirdi. Sorunlar varsa geçici olarak çözersin zaten kiralık sözleşmesi sezon sonu bitiyor ondan sonra yerine oyuncu bakarsın."

Galatasaray taraftarından Barış Alper Yılmaz'a tepki yağdı! Galatasaray taraftarından Barış Alper Yılmaz'a tepki yağdı!

"ICARDİ HATASINI DÜZELTMELİ"

"Icardi'nin kaçırdığı penaltılara bakın sürekli kalecinin sağına atıyor. Hatasını düzeltmeli. Evet büyük golcü olabilirsin ama penaltı atamıyorsan başka arkadaşına bırak Mertens ve Kerem Demirbay çok iyi kullanıyor. Galatasaray'da Selçuk İnan'dan sonra iyi penaltı kullanan başka bir futbolcu görmedim."

"ORUÇ TUTTUKLARINI ÖĞRENDİM"

"Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, futbolculardan Kerem Aktürkoğlu ve Kerem Demirbay'ın oruç tuttuklarını öğrendim. Kasımpaşa akın akın geliyor Okan Hoca maalesef oyuna müdahale edemiyor. İki Kerem de sahada varlık gösteremiyor. Burada TFF'nin hatası var. Hristiyanlar nasıl Noel'de futbol oynamıyorsa Türkiye'de maçları örneğin 23:00'e alabilirsin. Fenerbahçe Avrupa maçını bu saatte oynadı. Bizim ligde de geçici olarak yapabilirsin. Bu işler Riva'da konakladıkları saraya benzemiyor. Biraz mantık yürütsünler, çözüm getirsinler."

"ATİLLA KARAOĞLAN'I TEBRİK EDİYORUM"

"Penaltı ve kırmızı kart kararı doğru. Uzun zaman sonra ilk defa bir hakem performansından bu kadar memnun kaldım. Atilla Karaoğlan'ı tebrik ediyorum. Zaten diğer hakem yorumcuları da verdiği kararı tastiklemişler." sözlerini kullandı.